Новини

Драмата край Русе е безкрайна: Любов и грозна изневяра са в основите на жестокото убийство

Драмата край Русе е безкрайна: Любов и грозна изневяра са в основите на жестокото убийство

36-годишният мъж, задържан за зверското убийство в село Сваленик, Две могили, е братовчед на жертвата. Сигналът за жестокото престъпление е подаден в 22:23 часа в петък чрез тел. 112 в РУ – Две могили.
На място веднага е изпратен полицейски екип от районното управление, който е установил трупа на 37-годишен местен жител.
Местопроизшествието е било запазено от полицията, предприети са всички необходими оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия за изясняване на случая. Извършен е оглед на адреса от дежурна оперативна група на ОДМВР – Русе.Адв. Марковски с шокиращи разкрития за убийството на Виктория: Извършителят е примитивен звяр и след 10-ата ракия…„Без да правя моралната оценка на трагедията, това е предизвикателство към полицията. Сега тези хора…Oct 8 2018skafeto.com

В хода на първоначалната работа са събрани данни, че става въпрос за убийство след битов скандал. Последвала е светкавична реакция от полицаите и много скоро, още тази нощ, в селото е задържан 36-годишен мъж.
Случаят е документиран и докладван в Окръжната прокуратура – Русе, като в ОДМВР – Русе е образувано досъдебно производство.
На 36-годишния е наложена мярка задържане по реда на ЗМВР за срок до 24 часа.
Работата на разследващите продължава под ръководството на прокурор.
По информация на хора от селото 36-годишният М. К. работел като пазач в местна фирма, пише akcent.bg.

Преди месец, прибирайки се от нощна смяна, заварил у дома си братовчед си и жена си голи в кревата. Тогава той ги снима, а снимките на невярната съпруга и на палавия братовчед качил във Фейсбук. В къщата се търкаляли бутилки с алкохол, а през това време и двете им деца са били в къщата. Жената работи в детската градина в селото.
Тя веднага го напуснала и заживяла с вече убития мъж, като оставила децата при баща им. Пак по неофициална информация, той не работел и бил познат на полицията. През това време измаменият съпруг подготвял документи за развод.
Не е ясно защо снощи е решил, но отишъл в дома, където жена му вече се установила и започнал да я бие. След като се показал и новият й партньор, боят се прехвърлил върху него. Но явно агресията е била по-силна, отколкото любовчията е успял да понесе.Разконспирираха убийството на Илия Павлов! Вижте кой и срещу какво уби могъщия бос на „Мултигруп“Убийството на Илия Павлов е струвало около 100 000 лева. Човекът, натиснал спусъка и отнел живота на…Aug 27 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Без съмнение трябва да се вярва на бабините съвети. Нашите баби имат дългогодишен опит, събрали…
error: Съдържанието е защитено!