Аделина Радева

Въпреки че зрителите не го забелязаха по никакъв начин, популярната телевизионна водеща Аделина Радева е преживяла няколко много драматични дни в личен план. Като истински професионалист обаче, тя се е справила със задълженията си блестящо.

Аделина Радева изживяла тежка семейна драма покрай влошеното здраве на мъжа си Борис, пише „Ретро“. Режисьорът на мюзикъла „Оркестър без име“ закъсал с очите и се наложило да се подложи на интервенция, която да отстрани проблема. Мъжът на журналистката се доверил на специалистите в Александровската болница, като постъпил в очната клиника на болничното заведение. Благодарение на факира д-р Яни Здравков съпругът на Аделина успял да си оправи зрението.Аделина Радева се обърна към Бог: Ето защо всеки ден водещата ходи на църква и пали свещичкаПоредица тежки моменти накарали Аделина Радева да потърси спасение във вярата. Подобно на омбудсмана…Jun 19 2018skafeto.com

Самият Борис призна, че проблемът му наистина не е бил за подценяване и е минавал за сериозен, като сподели, че лекарите в Александровската болница са сътворили същинско чудо с него. Макар да бил куражлия и да не давал вид на много притеснен, жена му треперела от нерви, докато лечението не приключило. Аделина била чувствителна на тема здраве още откакто родила сина си. Появата на момченцето е най-радостният и най-трудният момент за тв водещата, защото то било поставено в кувьоз. Оттогава Радева треперела над най-близките си и дори обикновените им настинки я вкарвали в паника.

Голяма опора за пореден път й бил Виктор Николаев, който преди време премина през идентична ситуация. При нелеп инцидент жена му Людмила падна и си счупи ръката, а на водещия му се наложи да влезе в обувките на неин личен асистент, да поеме изцяло домакинството и да се грижи за дъщеря им Дара, като я води и взима от училище ежедневно. На Виктор и Аделина им минавала през ума мисълта, че са станали жертва на проклятие, защото в последно време не им вървяло изобщо в личен план.

Самият Николаев преди няколко месеца бе хоспитализиран заради проблеми с бъбреците и се подложи на операция, която от дълго време отлагал. Възвръщането на силите му и вдигането на крака обаче му отне месец, в който той не беше на работа, а Аделина водеше предаването сама. Колегата й обаче й върнал жеста, като веднага й предложил да си вземе отпуск, когато тя му споделила, че мъжът й има проблеми от здравословно естество.Аделина Радева бясна на Мариана Попова, раздира я ревностАделина Радева изживявала криза на брака със съпруга си Борис Радев заради певицата Мариана Попова.
Mar 5 2019skafeto.com

loading...