https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Професор Вучков загуби любимата си, Диана Душков почина внезапно. Трагедия почерни професор Вучков. Вчера сутринта в Пирогов е издъхнала любимата му Диана Душкова.

Професорът и Диана са двойка от 2004 година. Филоложката бе единствената жена, с която Юлиян Вучков открива истинската любов. Любовната им история е достойна за сценарий на театрална постановка или филм.

Първата им среща е преди много години когато той е на 34 години, а красивата девойка е едва на 19. Вучков бил близък с бащата на Диана. При един разговор попитал на шега таткото няма ли някоя дъщеря да го запознае с нея, че нали все още е ерген. Бащата се усмихнал и казал, че има, но е много проклета.

Когато за първи път се виждат Диана Душкова изобщо не обръща внимание на професора. В своите спомени той твърди, че тя била руса и красива като самодива, но само му кимнала и после изчезналаТрима български тенори при проф. Вучков възхитиха България с великолепни песни! Уникалните им гласове… (ВИДЕО)В предаването на проф. Вучков „Времена и нрави“ са гостували какви ли не знаменитости. Неотдавна, го…May 25 2017skafeto.com

Години по-късно през 2004 се срещат отново. Ценителят на женска красота Юлиян Вучков вижда Диана и е смаян от външността й. Тя била апетитна и стройна. Облечена елегантно, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Професорът я харесва и започва да я ухажва. Единствената му мисъл била дано да е сама. След няколко поредни срещи с красавицата разбира, че това е онова момиче Диана Душкова, с което го е запознал баща й.

Поклонението пред тленните останки на Диана Душкова ще бъде в църквата „Свети Седмочисленици” в София на 14.06. от 11.30 часа.Проф. Вучков не знае пощада: Парламентът ни е излишен, председателите му са плиткоумни, а Главчев…В поредния си седмичен коментар популярният професор Юлиан Вучков отново подлага на безмилостна крит…May 8 2017skafeto.com