Втората дъщеря на президента Тръмп – Тифани има афера с нигерийски милионер, която явно вече иска да не държи под радара, тъй като според източници на ELLE, тя е представила любимия си на баща си на Деня на благодарността.
Името на избраника на по-малката от двете момичета Тръмп е Майкъл Булос, който е наследник на една от най-богатите фамилии в Нигерия. Той е израснал в Лагос – най-големият град в страната, съобщава vesti.bg. Майкъл и Тифани са се запознали това лято на почивка на гръцкия остров Миконос.
Тифани Тръмп е родена на 13 октомври 1993 година. Нейната майка е скандалната втора съпруга на Доналд Тръмп – Марла Мейпълс.
Тифани е завършила университета в Пенсилвания, като тя обикновено не е в светлината на прожекторите, за разлика от сестра си – Иванка.
Интересен факт е, че в едно свое интервю Ивана Тръмп признава, че когато се родила Иванка, Доналд поискал момичето да се казва Тифани. „Що за име е това, кой би кръстил дъщеря си така?“
Явно втората съпруга на Тръмп сбъдва мечтата му.
Дъщерята на Доналд Тръмп в любовна афера с нигериец: Тифани е показала избраника на баща сиМелания Тръмп – шармантна по време на посещението си в Египет (СНИМКИ)Първата дама на САЩ Мелания Тръмп приключи африканската си обиколка с посещение в Египет, където раз…Oct 7 2018skafeto.com

Припомняме, че Доналд Тръмп направи скандално изказване за Нигерия и останалите африкански държави в началото на годината, което възмути света.
Не се знае дали той все още има същото мнение за страната, след като дъщеря му има връзка с неин представител.
В скандалното си изказване стопанинът на Белия дом определи африканските държави, както и Хаити, и Ел Салвадор като „лайняни дупки”. Тези думи на президента на САЩ, казани на среща с конгресмени, доведоха до глобална вълна от възмущение.
„Защо всички тези хора от страни – лайняни дупки, идват тук?”, заявил Тръмп, след като му било представено двупартийно предложение да възстанови защитата на имигрантите от въпросните региони.
Американските дипломати по целия свят бяха призовани за официално извинение.
В силно изявление ООН обяви, че е невъзможно да се опише забележката по друг начин, освен като расистка.
Дъщерята на Доналд Тръмп в любовна афера с нигериец: Тифани е показала избраника на баща си

А Ватиканът описа думите на Тръмп като „особено жестоки и обидни”. От 55-членния Африкански съюз посочиха, че казаното е „явно расистко”.
Иранският външен министър Мохамад Явад Зариф осъди американския президент Доналд Тръмп по време на конференция в Техеран в събота.
В речта си на Първата конференция на азиатските културни диалози Зариф каза: „За съжаление днес виждаме, че човекът, който държи властта в ръцете си в Съединените щати, не разбира, че обижда всички нации с тези вулгарни и неприемливи думи.”
Междувременно стана ясно, че Тръмп е коментирал на вечеря със съветниците си, че единствено е изразил това, което много хора мислят, но не смеят да изрекат на глас. Американският президент не съжалявал за казаното и обвинил медиите, че го изопачават.
Лидерите на Републиканската партия се въздържаха от изявления, с изключение на председателя на Камарата на представителите Пол Райън, който нарече вулгарния език на Тръмп „много местен”.Мелания Тръмп разтърси света: Тръгна към деца мигранти, но надписът на гърба й потресе всички (СНИМКИ)Първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе облечена вчера с яке с надпис: „Изобщо не ми пука, а на теб?“, …Jun 22 2018skafeto.com

loading...