Дъщерята на певеца Мустафа Чаушев – Ажда, разказа преди минути в ефира на bTV страшна история от преди няколко години.
„Ние често ходим до Турция. При едно от пътуванията ни чакахме на опашка на границата. Тогава един друг автомобил реши да мине напряко и да излезе по-напред, за да не чака толкова много. Аз съм категорична, че трябва да има ред и справедливост и казах на баща ми, че така не е редно. Той му направи забележка, но напълно добронамерена. Онзи човек се ядоса много. В един момент след като минахме границата и си карахме чух страшен звук.Орлин Горанов не сяда на масата без тази салата! Екстра е и лятото, и зимата, и с вино, и с ракия, казва големият певецЕдин от най-обичаните естрадни певци на България – Орлин Горанов, си пада и кулинар. Обича да се вър…Aug 31 2017skafeto.com

Помислих, че сме спукали гума, но се оказа, че този човек е карал след нас и в един момент е стрелял по нашата кола с пистолет. Задното стъкло стана на сол, а куршумът мина на милиметри над главите ни и се заби в сенника. Искахме да го съдим, но решихме, че след като за една забележка е стрелял, значи ако го вкараме в затвора е способен на нещо много по-страшно“, разказа още Ажда Чаушева. По същата причина семейството се е отказало без колебание и от полагащото се в подобни случаи парично обезщетение. Специалистите, които направили оглед на автомобила били категорични, че в случая става дума за опит за убийство.
Източник petel.bgГолемият Емил Димитров остава без музей: Ето какво провали тази чудесна инициатива на сина на легендарния певецЕмил Димитров-син се отказва от идеята да направи музей, посветен на легендарния си баща.
„С годинит…
Apr 16 2018skafeto.com

loading...