Дъщерята на президента Румен Радев е била изпратена по спешност в родното му село Славяново да прави компания на баба си и дядо си след скандала с потулената катастрофа, при която бащата на държавния глава – Георги, бутна човек в триколка с мерцедеса си.
Тийнейджърката Дарина е неотлъчно до възрастните хора, като освен да ги утешава, се е заела да ги пази от фотографи и журналисти, които бяха обсадили къщата им в последните дни, видяха папараците на агенция ПИК. Бъдещата актриса, която вече има изяви на сцената, пристигнала преди дни в селото, разкриват комшии на Радеви.
Дъщерята на президента Румен Радев отиде на село да теши дядо си след катастрофата с мерцедеса
Дъщерята на президента Румен Радев отиде на село да теши дядо си след катастрофата с мерцедесаИзвънредно! Проговори блъснатият от бащата на Румен Радев: Кой „посъветва“ инвалида да мълчи за инцидента (ВИДЕО)Стефчо Маринов Тодоров е жертвата на пътния инцидент в Харманли, предизвикан на 17 август от бащата …Aug 26 2018skafeto.com

По думите на местните Георги Радев бил разстроен след случилото се, а фотографите ни видяха, че пали цигарите една след друга, което е доста опасно за пенсионер, прехвърлил 80-те. Два дни той не излиза от дома си, след като истината за катастрофата лъсна на бял свят 8 дни след самия инцидент. Съмненията, че е правен опит той да бъде прикрит и е повлияно на местните полицаи, подсилиха скандала, още повече че лично Румен Радев е ходил до селото ден след катастрофата.
В неделя дядо Георги за първи път си позволи да излезе пред къщата си, за да поговори с комшии. Той надълго и нашироко им обясняваше какво се е случило, а съселяните му със съчувствие го успокояваха.Нормално ли е това? За пръв път в България: Политологът Антон Тодоров призова някой да „ошамари“ семейство РадевиПриближеният до ГЕРБ политолог Антон Тодоров мина всякакви граници в плюенето по политическите опоне…Aug 26 2018skafeto.com


loading...