Милионерската дъщеря Анна Р. е била намерена мъртва в банята на апартамента й в луксозен хотел. Задържан за убийството й е приятелят й. Прокурорът по делото се опасява, че той може да напусне страната или да извърши ново престъпление.Милионерът, дарил $4 млн. на Търново, бил обран в София„Няма ненаказано добро“, се казва в популярната българска поговорка. Силата й изпитва на гърба си и …May 8 2019skafeto.com

Жената е била удушена и е намерена с кърпа около врата й, все още не са ясни точните обстоятелства около инцидента, пише berliner-zeitung.de, цитиран от агенция „Блиц“. Трагедията се разиграла на 9 април.
Според полицията 22-годишното момиче е удушено с кърпа. Нейният приятел, 29-годишният полицай Флориан Т. разказва, че случайно е убил жената по време на диви секс игри. Според прокурора по делото обаче той може би умишлено е убил приятелката си.

Флориан Т. сам се е обадил на полицията сутринта на 9 април и съобщил, че приятелката му лежи мъртва във ваната на луксозен хотел.
Дъщеря на милионери убита при диви любовни игри (снимка)

По думите му той е удушил приятелката си по време на дива любов, първо с ръце, а след това с кърпа около врата й. Бруталните секс игри са били желани и от двамата. Мъжът се запознава с 22-годишното момиче, което последно е живяло в Берлин, преди около три месеца в Тайланд.

От самото начало те са практикували „еротични игри на робство“. Въпреки това, единият „е подценил опасността“. По време на аутопсията на трупа станало ясно, че в горната част на тялото са открити многобройни наранявания и разрези.Братът на Краси Радков милионер в АмерикаКраси Радков е един от големите любимци на зрителите на „Шоуто на Слави“, което скоро слиза от екран…May 13 2019skafeto.com

loading...