Известният български лекар Христо Мазнейков разкри потресаваща история за пребити от мутри младо момиче и момче. Докторът, който е известен със своята привързаност към ЦСКА, сподели покъртителните сцени, на които е станал свидетел от първо лице. „Дълго мислих дали да напиша този пост, но накрая реших, че си заслужава. Вчера по спешност ме извикаха да прегледам пациент. Разказът му ме покърти! Оставили с приятелката колата в подземен паркинг и на излизане били нападнати от двама младежи с качулки. Единият хванал за шията момичето, а другият започнал да го налага с бухалка. Взели им портмонетата, телефоните и като видели че има само 200 лв побеснели и продължили да го бият“, разказва д-р Мазнейков. И продължава: „Момчето и момичето работят в Германия.
Д-р Мазнейков би тревога: Мутри ограбиха и пребиха с бухалки момче и момиче на паркинг в София (ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА)
Ужасът е неописуем: 49-годишен нерез изнасили собствената си дъщеря в Шумен, преди 7 г посегнал и на друго от децата сиЗа срок до 72 часа в ареста с постановление на Районната прокуратура в Шумен е задържан 49-годишният…Jun 6 2018skafeto.com

Младежът беше целия надран, имаше големи синини по цялото тяло, а левият горен крайник, който е поел ударите беше станал два пъти по-голям. Съвсем естествено битите не са се обадили в полицията, защото не вярват, че тя може да свърши работа и да залови нападателите“, потресен е ортопедът, който е личен приятел на легендата в българския футбол Христо Стоичков. Д-р Мазнейков публикува и снимка от вчерашния екшън.
„Въпросът е накъде отиваме, какво общество ставаме, защо позволяваме това да се случва, какво прави полицията, не забелязва ли, че хората вече й нямат доверие? Нима не се вижда, че всички тежки престъпления се извършват от хора, които са бивши полицаи, работили в полицията или свързани с нея? Много въпроси без отговори? Жалко за нас!“, сломен е докторът.
Източник blitz.bgIn memoriam. Скръбна вест: Отиде си емблематична фигура от програма „Хоризонт“ на БНР. Последен поклонЖурналистическите среди у нас потънаха в скръб, след като беше обявено, че е починала една от дългог…Mar 14 2018skafeto.com

loading...