Дъждовете са природно бедствие. То се покрива, ако колата има каско“, поясни Ивета Кунова, председател на Българската асоциация на застрахователните брокери, в сутрешния блок на Нова тв.
Тя обаче предупреди, че ако автомобилът има само „Гражданска отговорност”, щетите, нанесени от пороите, няма да бъдат покрити.
Също така Кунова посъветва гражданите да използват застрахователен брокер.
Нека хората да бъдат спокойни, всеки който си е направил застраховка, ще бъде обезщетен, каза тя във връзка с природното бедствие в Гърция и много щети нанесени включително на български автомобили.Готвят ни нова голяма тесла: КАТ прибира книжките на шофьорите, ако не са преминали този специален курсШофьорските книжки на младите водачи ще бъдат прибирани, ако те не са преминали курс по „екстремно ш…Jun 19 2018skafeto.com

Междувременно стана ясно, че застраховката „Гражданска отговорност” поскъпва. За това предупредиха експерти, цитирани от Нова телевизия.
Средната цена на застраховката в момента е 187 лева, но според застрахователните компании тя ще върви нагоре и още от този месец тя се повишава с между 10 и 18 лева.
Причината, според работещите в бранша, са европейските стандарти.
Източник blitz.bgБъркат ни в джоба още по-надълбоко: Ето ги завишените екотакси за автомобилите, измислиха и нова забрана за шофьоритеЕкотаксата за коли, които са над 10 г., която се плаща еднократно при първа регистрация, се увеличав…May 22 2018skafeto.com

loading...