Новини

Ето ги ромите, убили за удоволствие бездомника в Айтос: Садистите нанесли 32 рани на клетника, разменяли си ножа (СНИМКИ)

Ето ги ромите, убили за удоволствие бездомника в Айтос: Садистите нанесли 32 рани на клетника, разменяли си ножа (СНИМКИ)

Разкрита е самоличността на двамата роми, които са обвинени за жестокото убийство на бездомник, което изправи на нокти цял Айтос. Това са 16-годишният Ясен Стойчев и 20-годишният Желязко Данчев. По данни на прокуратурата двамата са направили самопризнания за бруталното престъпление, които са се оказали шокиращи и за криминалисти с дълъг стаж в системата. Ромите пили алкохол цял ден, след което са убили 70-годишния бездомник Асен Пуров за удоволствие. Убийството е брутално, като на жертвата са нанесени 32 прободни рани. Разследването е установило, че престъпниците са проявили крайна жестокост, като са си разменяли ножа, който е и оръжието на престъплението. Междувременно на бездомника са нанасяни и удари с ръце.
Двамата младежи, задържани за жестоко убийство на клошар в Айтос, остават в ареста. Това реши Бургаският окръжен съд на свое заседание, на което бе гледана мярката им за неотклонение. Обвинени за убийството са 16-годишният Ясен Стойчев и 20-годишният Желязко Данчев.
Ето ги ромите, убили за удоволствие бездомника в Айтос: Садистите нанесли 32 рани на клетника, разменяли си ножа (СНИМКИ)
Ето ги ромите, убили за удоволствие бездомника в Айтос: Садистите нанесли 32 рани на клетника, разменяли си ножа (СНИМКИ)Адем Ходжа изправи косите на Венета Райкова: Разкри защо е заплашен с убийство и как да развалим черна магияИзвестният гадател и лечител Адем Ходжа е помогнал на хиляди хора. Това е и причината десетки да се …Feb 6 2018skafeto.com

В съда прокуратурата ги описа като хора, които нямат развита ценностна система и уважение към човешкия живот.

Стойчев ще бъде съден като непълнолетен и ако съдът го признае за виновен, неговото наказание ще бъде редуцирано. Грози го затвор от 5 до 12 години. 20-годишният Данчев пък може да получи присъда до 20 години лишаване от свобода, съобщава БТА.
Припомняме, че на 2 февруари в изоставена постройка в Айтос бе открито тялото на 70-годишния Асен Пуров. Пред разследващите двамата задържани за убийството роми признали, че са убили бездомника за удоволствие, след като пили цял ден, преди да извършат тежкото престъпление. Двамата са нанесли 32 прободни рани по тялото на жертвата, като си разменяли ножа. Междувременно го удряли с юмруци по главата. След това си тръгнали и продължили да пият. Не е установено да има мотив за извършеното престъпление. Може да се каже, че намеренията им са били изцяло садистични, посочиха от прокуратурата.Убийство в мафиотски стил в Северозападна България: Откриха Едуард с пробита глава, напъхана в найлонов пликКриминалният контингент в страната продължава да безчинства, като ъндърграундът показва повишена акт…Jan 17 2018skafeto.com

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Трагичният инцидент с моторна шейна, при който загина малкият син на министър Ивайло Московски продължава…
error: Съдържанието е защитено!