Ефирът прегря до червено от гневния изблик на икономиста Владимир Каролев по адрес на еколога Тома Белев. Арена на сблъсъка стана студиото на Канал 3, а повод за изригването на Каролев бяха поредните протести на еколози срещу изграждането на втори кабинков лифт в Банско и застрояването в природния парк „Пирин“.
Когато видя, че някой е глупав, получавам алергия. Това заяви в предаването „Денят на живо“ по Канал 3 икономистът Владимир Каролев по адрес на еколога Тома Белев. „Аз съм емоционален, родителите ми казват, че съм бил такъв още в детската градина“, добави Каролев, който е и заклет турист и любител на българската природа. Той дори заплаши да си тръгне на мига от студиото на „Денят на живо“ след включване на Белев от поредния протест на жълтите павета на зелени срещу втората кабинка в Банско.Владо Каролев каза кой е единственият шанс заплатите и пенсиите да се увеличатЗаплатите и пенсиите в България могат наистина да се повишат, на единственият начин това да стане е …May 11 2017skafeto.com

Икономистът се подразни силно от предположение на еколога, че Владо Каролев никога не е излизал на протест срещу изсичането на горите.

„С господин Каролев, като специалист по всичко, не искам да влизам в дебати. Питайте кога той е бил на протест в защита на горите“, подхвърли Тома Белев от тротоара пред президентството. „Не мога да го слушам този лъжец вече 10 минути лъже вече, тръгвам си, ако продължи – доведете го тук да ви кажа за какво лъже“, реагира бурно Каролев в студиото. „Ще му обясня, че не само съм бил на протест, но включително съм гонен от бракониери край Банско преди 3 години с бензинови резачки. Ако се подготвите, ще видите, че в Банско няма сеч, защото там има стопанин. А от другата страна, в Рила, там, където ме гониха бракониери, там има сеч. Проблемът с този лъжец е непрекъснат, той затова не влиза в студио с мене. Тези локуми за оценка на въздействието – ако беше забил и един пирон, ако беше извадил и едно разрешение за строителство, щеше да знае, че за лифта, за писти има изискване за ОВОС (Оценка за въздействието върху околната среда), обясни Каролев.

Владо Каролев погреба надеждите ни: Вредно е минималната заплата да се вдига до 650 лвИкономистът Владимир Каролев беше един от първите, които направиха коментар на управленската програм…Apr 13 2017skafeto.com

loading...