https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Отношенията между водещата на предаването „На кафе“ по Нова телевизия Гала и екранния й и житейски партньор Стефан отново станаха централна тема за зрителите. В последното предаване Стефан направи опит да се обясни в любов и да покаже силните си чувства към водещата. Той използва за повод наближаващия празник на влюбените Свети Валентин. Вместо да се зарадва на емоционалния изблик на мъжа в живота си обаче, Гала го скастри пред многобройната аудитория и прекъсна рязко излиянието му.
Стефан попита екранната си и житейска партньорка знае ли коя е най-модерната дума в навечерието на Свети Валентин, която вълнува много хора у нас и в чужбина.

Гала изчерви социалните мрежи с това горещо видео: Пусна се чисто гола в снега и призова приятелите си да я последватВъпреки честите критики, които отнасят за поведението си пред камерите, водещата на предаването „На …Jan 22 2018skafeto.com

Гала прояви любопитство да разбере, а Стефан само и това чакаше

„Думата е самотен. Това са анимацийки към есемеси, едни такива любопитни и забавни, които ти ползваш ежедневно, а аз през ден. Най-много се активизират на ”Свети Валентин” не влюбените, а самотните хора. Но да не бъркаме сам и самотен. Аз съм щастлив, че усещам любовта ти и обичта ти.”
Това обаче изобщо не трогна Гала и тя се сопна: „Спри дотук, защото можеш да кажеш още много глупости.”
Въпреки гневния изблик на Гала, присъствието на Стефан на екрана се отразява добре на предаването, коментират експерти. Нещо повече – мъжът на Гала буквално я е спасил от уволнение. Въпреки че дразни повечето зрители, Стефан е увеличил рейтинга на предаването „На кафе” чувствително, като по този начин е предотвратил свалянето на сутрешното шоу от ефира на Нова телевизия, пише седмичникът „Уикенд“.Стефан пак се изложи като кифладжия. Такива ги наговори, че накара Гала да се черви заради невежеството муСтефан на Гала пак се изложи здравата. Седмицата му тръгна доста лошо – в национален ефир партньорът…Feb 5 2018skafeto.com