Съпругата на Митьо Очите тихомълком е напуснала семейното гнездо. След години съвместно съжителство на несебърската ул. „Отец Паисий“ Антигона Янулис е сменила адресната си регистрация.
Вместо при роднините в Поморие или в някой друг имот по морето половинката на Очите се заселва в София, става ясно от документи, пише „България днес“. Като връх на куриоза Антигона избира за новото си убежище очукана панелка в краен столичен квартал. Там според личната си карта Янулис обитава гарсониера на последния етаж. Проверка на място от екип на вестника показа, че нейна партньорка в панелката е 70-годишната баба Иванка.
„Въй, к’во говориш бе, момче! Каква е тази Антигона? Не съм чувала, че друг човек живее у нас“, обясни изненаданата старица.Възмездие: Митьо Очите спи на пода в килия на ужасите в Турция, моли да го върнат у насВ килия с още 50 души лежи в турски затвор арестуваният несебърски бос Димитър Желязков-Митьо Очите,…Dec 7 2018skafeto.com

Щом разбра, че става дума за половинката на Несебърския Ал Капоне, бабата се шашардиса още повече. Възрастната жена категорично отрече да е дала под наем или продала жилището си на Антигона, каквото е изричното изискване, за да бъде тя регистрирана там адресно.
Хора от подземния свят подозират, че съпругата на Очите ползва панелката като прикритие, а вероятно живее в скъпа вила в столицата. Хора от Несебър припомнят слуховете, че отношенията между Антигона и Митьо Очите отдавна са охладнели. Наскоро дори се заговори, че Желязков има нова приятелка, с която планира сватба.
Реални или не, плановете на несебърския наркобос са осуетени заради проблемите му със закона. От лятото на миналата година Желязков се намира в турски арест след зрелищно бягство. Повод за напускането на страната е готвен арест по обвинение за ръководство на престъпна група за рекет и дрога.

Любопитно е, че проблемите със закона на Митьо Очите съвпадат с изнасянето на официалната му половинка в София. Според документите поне до началото на миналото лято Антигона официално си живее в Несебър. Новото й местожителство излиза наяве покрай разваляне на общия бизнес с общинския съветник от БСП в Карнобат Господин Русев. Половинката на Очите и социалистът Русев, който е племенник на укривателя на Очите Бенчо Бенчев имат обща фирма „Мит Рентакар“. Дружеството е създадено през 2017 г. и се занимава с отдаване на коли под наем. При създаването на фирмата Антигона все още живее в Несебър. При покупката на дяловете на Русев тя сочи като домашен адрес панелката в София.Горещи афери и кървави пари на милионерски наследници: Кои са любовниците на Митьо Очите? (СНИМКИ)Коя е тайнствената любовница на Димитър Желязков, която бе задържава заедно с него в истанбулския хо…Aug 10 2018skafeto.com

loading...