дубай развод

Жителка на Дубай, Обединените арабски емирства подаде молба за развод, тъй като не издържала на прекомерната любов на съпруга си, пише вестник Khaleej Times.

Жената не била щастлива, че през годината на брачния им живот не са се карали и съпругът никога не й е крещял и винаги бил мил. В същото време тя се възмутила, че съпругът й понякога помагал с почистването на къщата, въпреки факта, че тя не е поискала такава помощ, а също така дори готвел за нея.

„Искам да споря, дори да се карам понякога и да не живея комфортен живот в послушание. Искам да споря поне веднъж, но това е невъзможно с моя романтичен съпруг, който винаги ми прощава и подарява подаръци“, признава жената.

Жена от Дубай поиска развод, съпругът ѝ бил твърде мил

Новият мъж на Андреа – Снимка от хотелската стая в ДубайПевицата Андреа отново успя да прикове вниманието към себе си в социалните мрежи след като тя публик…Aug 20 2019skafeto.com

Мъжът от своя страна вярва, че не е направил нищо лошо и просто е искал да бъде идеален съпруг. Той каза, че жена му веднъж му направила забележка за наднорменото му тегло, след което той се поставил на диета и е започнал да спортува.

Благо Джизъса прави бебета само в ДубайВсичките деца на Благой Георгиев – Джизъса за заченати в Дубай. Това е любимата дестинация на футбол…Jul 25 2019skafeto.com

Съпругът поиска съдията да препоръча на жената да оттегли иска си. В крайна сметка магистратите отложиха разглеждането на делото, за да дадат възможност на съпрузите да се помирят.

„Мисис България” бе избрана за лице на дубайски дизайнер! (СНИМКИ)Последната ни красавица спечелила правото да носи титлата „Мисис България“ Станислава Андреева, успя…Mar 29 2019skafeto.com

loading...