Тодор Славков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Внукът на Тодор Живков – Тодор Славков има дарбата винаги да привлича медийното внимание. Това е благодарение на луксозния му начин на живот, който винаги е биел на очи. Несъмнено Малък Тошко е наследил бохемския дух на покойния си баща Иван Славков, категорични са негови познати.Внучката на Тодор Живков проговори за детството си и фамилията (ВИДЕО)Сега вече фамилията ми не ми тежи, но когато бях дете ме притесняваше това, че съм внучка на държавн…Feb 3 2019skafeto.com

Тодор Славков, се похвали със скандално скъпа придобивка. Отскоро Малък Тошко е горд собственик на частен самолет. Така той влиза в списъка от само 50 българи, които могат да се похвалят с подобна екстра.
Летателната машина внукът на Тато избрал след щателно проучване, консултации с експерти в областта и опипване на пазара, съобщава вестник „Ретро“. В крайна сметка преценил, че най-изгодното предложение е това, което получил от компания в Австрия. Славков веднага тръгнал за Залцбург, където се осъществила сделката и нямал търпение да полее луксозната си придобивка, която със сигурност удря милион, с компания приятели.

Дали е изкарал курс за пилотиране, или ще ползва личен пилот, Тодор не споделя, но и двете опции също не са никак евтини. Мечтата да пориш облаците сам коства между 40 и 45 хиляди евро, а да си наемеш авиатор – по 5-6 бона на курс.
По-голямата мистерия обаче е как наследникът на бившия Първи успява да си позволи толкова разточителен начин на живот. Малък Тошко няма нито един ден официален трудов стаж, но живее луксозно, троши пари за гуляи, пътешествия и жени. Неотдавна самият той се похвали, че фамилията му е наследила достатъчно пари от Тато и повече от 20 години не е изпитвал нито веднъж финансови проблеми.

„От дядо ми са останали не милиони, а милиарди. Не се харчат лесно. Но какво да правя – ям, пия, както дойде…“, заяви с типичното си провокативно чувство за хумор в тв ефира Малък Тошко. Наследството му било солидно, но част от него се въздържал да профука и инвестирал в две фирми, където се водел съдружник. Славков притежавал половината от предприятие за производство на водопроводни тръби и дял от още една фирма. Оттам той получавал чисти печалби, без да му се налага да работи. Работниците даже не знаели, че Татовият внук им се води шеф, защото той нямал офис и не желаел да стои зад бюро.Снахата на Тодор Живков милионерка в САЩ: Маруся тъне в луксБившата снаха на Тодор Живков Маруся Минчева, която от 35 години живее в САЩ, тъне в лукс и охолство…Mar 22 2019skafeto.com