„Имам вътрешен кръвоизлив на крака и разкъсани мускули. Вече съм си вкъщи, ходя в болницата само за да ми включват системи“. Това сподели актьорът Иван Ласкин, подчертавайки, че вече се чувства стабилен, пише ежедневникът „Телеграф“.
Първоначално лекарите имали съмнения за тромбофлебит.
Здравословният проблем на Ласкин разтревожи приятелите му от артгилдията, които дни наред нямаха информация за състоянието на актьора.
Лекарите не даваха обяснения за диагнозата на Ласкин, като се позоваваха на лекарската тайна. На всичко отгоре половинката му Алекс Сърчаджиева не пожела да си вдигне телефона.Иван Ласкин се закани на „зелените“ протестъри: Капути платени, ще ви счупя мандибулите (СНИМКА)В понеделник следобед поредната трагедия се разигра в пазарджишкото село Мокрище. Питбул нападна 3-г…Feb 2 2018skafeto.com

В това медийно затъмнение се замълви, че Иван Ласкин има тежки здравословни проблеми със стомаха, дори му приписаха диагноза чернодробна цироза като се стигна дори до слуха, че се търси спешно кръв от рядка кръвна група за него.
Припомняме, че актьорът не за първи път се оказва с болница през последните години. През 2016 не излезе на плевенска сцена заради постъпване в медицинско заведение. А миналата години го изкараха от „Фермата” заради проблеми с високо кръвно и пак се озова в клиника, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.Иван Ласкин и Богомил Бонев се хванаха за гушите. Ето как изригна бившия министърИван Ласкин е един от българските актьори, които са меко казано противоречиви личности. Често пъти п…Jan 5 2018skafeto.com

loading...