Ръководството на Нова телевизия взе отношение по скандала, който от няколко месеца се вихри около водещия на сутрешния блок Виктор Николаев и бившата му екранна партньорка Ани Цолова. Както е известно, от Националната агенция по приходите (НАП) беше направена проверка на произхода на средствата, с които Николаев и Цолова са закупили недвижимите имоти, в които живеят. Атаката към тандема дойде от техния бивш колега и настоящ евродепутат Николай Бареков.

Изразените от него съмнения за произхода на средствата пък доведоха до десетки най-различни интерпретации по темата в медиите. След това пък Ани Цолова изненадващо беше свалена от екран с обяснението, че ще насочи усилията си към нов собствен проект.Ефирът прегря до червено: Ранобудна репортерка изчерви водещия Виктор Николаев само с две думиКрасива руса репортерка на Нова телевизия сътвори гаф в ефира на сутрешния блок „Здравей, България“.…Oct 10 2017skafeto.com

Виктор Николаев остана на същата позиция, но започна да води сам сутрешния информационен блок на Нова телевизия.

Ето и становището на шефовете на Нова телевизия. „Във връзка с появилите се неверни твърдения в публичното пространство, свързани с имущественото състояние на водещия на сутрешния блок на NOVA Виктор Николаев, както и на бившата водеща на предаването Анна Цолова, резултатът от извършената и приключила през изминалата седмица данъчна проверка доказва, че няма разминавания и нередности между декларираните от тях приходи и реалното им имущество.

Според документ от Националната агенция за приходите – Териториална дирекция София, средствата, използвани от Виктор Николаев за закупуването на жилище, са с легален произход и са надлежно декларирани.

Нова броудкастинг груп заявява пълната си подкрепа към своите колеги, както и към усилията им да защитят правата и репутацията си.“Фурор в ефир! Румен Луканов нахлу като торнадо в студиото на Нова, даде на Виктор Николаев 12 бона в кутииОт утре сме в ефир. Още не съм виждала новото студио, творение на Кремена Халваджиян. Интересни неща…Sep 6 2017skafeto.com

loading...