Новини

Завесата падна: Стана ясно кой е бизнесменът, летял със самолета, пуснат без проверка за Гърция

Завесата падна: Стана ясно кой е бизнесменът, летял със самолета, пуснат без проверка за Гърция

Предприемачът Мирослав Хинков и съпругата му са пътували в самолета, който е пуснат без проверка на Летище София, съобщава Дир.БГ. И двамата имали лиценз за пилот. Хинков държи и летателна площадка „Драгановци“ в Габрово.
„Полетът е пристигнал от летателна площадка „Драгановци“ и същия ден в 16:48 ч. е излетял за Скиатос, Гърция. „Летище София“ ЕАД води разследване по случая“, това признаха от аеропорта в официално съобщение.
Частен самолет с петима души не бил проверен от граничната полиция на столичното летище. Самолетът е излетял от Габрово с междинно кацане в София на път за Гърция, обясни главният секретар на МВР Младен Маринов.Помните ли бебето, което се роди на борда на самолет? Ето какво ново важно събитие преживя малкият Николай (СНИМКИ)Помните ли българското бебе, което стана прочуто по целия свят, защото се роди на борда на самолет н…Oct 30 2017skafeto.com

Наземният оператор на полета на столичното летище не е уведомил гранична полиция, каза директорът й Светлан Кичиков и допълни, че това е сериозна грешка.
Летищните оператори и гранична полиция се събират на съвещание днес. За грубото нарушение вече има разследване.
До изясняване на обстоятелствата по случая т. нар. рамп-агент е с отнет служебен пропуск и е отстранен от изпълняване на служебните задължения, обясниха още от летището.

Информацията за бизнесмена Хинков е, че той е отличен предприемач, съчетал страстта към техническите изобретения и бизнес успеха. През 2013 г. е обявен за Изобретател на годината от патентното ведомство в категория „Машиностроене и строителство“. Фирмата му „Мехатроника“ е създадена по времето на социализма, а след това е приватизирана през 90-те години. Днес е едно успешно предприятие, което реализира продукцията си основно на международните пазари.
Източник blitz.bgИзтребител Су-35С бързо прогони F-22! Москва проговори за инфарктното сближаване между бойни самолети на Русия и САЩРусия направи първи официален коментар по повод информациите за инфарктна ситуация с участието на ру…Dec 15 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Мият стъклата ви на светофара – отнасяте глоба. Това предвижда новата Наредба за обществения ред…
error: Съдържанието е защитено!