Падна мистерията с поста на телевизионната водеща Десислава Стоянова, с който хвърли в потрес феновете си, обявявайки: „Ще се разделяме скоро“. От bTV вдигнаха завесата. Стана ясно, че медията има ново студио. В него ще се помещават новините и делничните актуални предавания на bTV.
Това е най-мащабният технологичен проект на bTV от създаването на телевизията през 2000 г. и ще бъде финализиран до края на 2018 година. От новото студио водещите и репортерите на bTV ще представят новинарското съдържание по още по-динамичен, модерен и достъпен начин, със средствата на последните технологични иновации в областта на телевизията в световен мащаб“, съобщават от медията.Не е за вярване какво реши да направи Ани Салич след толкова години. Водещата изуми всички с решението сиАни Салич показа, че възрастта няма значение. Любимото лице от екрана на Нова телевизия е решила да …Jun 13 2018skafeto.com

Докато проектът „ново студио“ бъде финализиран, от 2 юли новинарските емисии на bTV и предаванията „Тази сутрин“, „Лице в лице“ и „Преди обед“ ще продължат да представят цялостната картина около най-значимите и важни теми и събития от временни сетове.
Освен нейното напускане се шушука, че и колежката й от сутрешния блок „Здравей, България“ Мария Милкова от 1 юли няма да е част от медията.
Източник blitz.bgАделина Радева се обърна към Бог: Ето защо всеки ден водещата ходи на църква и пали свещичкаПоредица тежки моменти накарали Аделина Радева да потърси спасение във вярата. Подобно на омбудсмана…Jun 19 2018skafeto.com

loading...