Алекс Кръстева ще е новата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ на мястото на Мариана Векилска, която преди дни обяви, че напуска и отива да работи в европейска институция.
Кръстева е приятелка с Антон Хекимян. Тази сутрин той я представи пред зрителите и двамата си спомниха общи преживявания – правили баница у Антон за имения му ден и заедно отразявали розобера.
Родената в Стара Загора Александра, откъдето е и Хекимян, се гордее най-вече с това, че името й стои под репортажите в трите поредни кампании на bTV и UNICEF – „Бъдеще без насилие за всяко дете”, „Заедно от детската градина” и „Заедно за всяко дете”. „Изключително отговорно е да разказваш история на дете, претърпяло насилие или на дете със специфични потребности. Работата по кампаниите ме разтърси и научи на много”, споделя за тях Александра.Водеща от БТВ побесня: Ето на каква измама стана жертва Диана ЛюбеноваВодещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ по БТВ се оплака от служителите на „Паркинги и гаражи“. Кр…Nov 25 2018skafeto.com

Новата година носи ново предизвикателство за един от най-изявените членове в екипа на „Тази събота и неделя“ – Александра Кръстева. От утре репортерът на bTV застава до Жени Марчева и Диана Любенова като водеща на съботно-неделния сутрешен блок. В минутите с Александра Кръстева всеки уикенд на фокус ще бъдат актуалните социални и здравни теми, които са част от всекидневието на българина.
Александра Кръстева е утвърден журналист в нюзрума на bTV. През изминалите осем години репортажите ѝ на социална и лайфстайл тематика, както и разказаните истории на хората от малките кътчета на България, оставят отпечатък и не спират да вълнуват и трогват. Тя обича да разказва именно тези истории, защото чрез тях вижда, че „щастието може да се изразява в две простички неща – човек да е здрав и да има някого до себе си“.
Завесата падна: Хекимян разкри кой ще заеме мястото на Мариана Векилска в БТВ

Четири „(Не)обикновени истории“ от изминалата година, представени от Александра Кръстева, зрителите ще видят и в bTV Репортерите на 6 януари.
Темите за семейството, гражданските права и равенството на хората също не са нови за журналистката.
В 08:00 ч. на 5 януари Алекс Кръстева ще срещне зрителите на „Тази събота и неделя“ ексклузивно с унгарската шампионка по ултрамаратон Виктория Макай. В края на 2018 г. Макай, която е майка на две деца, става жертва на жестоко насилие. В разговор с Александра Кръстева тя ще сподели защо избира да не крие раните си, а да стартира кампания против насилието под надслов „Да продължиш напред”.Весела Нейнски още гасне по Освалдо Риос: И ТВ водещата Диана Любенова омаяла пуерториканския мачоПуерториканецът Освалдо Риос, който се прочу в България с ролята си в записаната в Книгата на Гинес …Nov 21 2018skafeto.com

loading...