Илиана Раева е много активна в социалните мрежи, където често коментира болезнените за обществото ни теми. Сега тя използва същата трибуна, за да отправи предупреждение към приятелите и последователите си.Илиана Раева и Наско Сираков са на седмото небе след тази приказна новина (СНИМКА)Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева – Виолета, съобщи блага вест в социалните мрежи.
Красавицат…
Dec 14 2018skafeto.com

Мошеници се опитват да измамят хората, възползвайки се от славата на Илиана Раева. В един от сайтовете за онлайн търговия се предлага купа, за която се твърди, че е спечелена от шефката на Федерацията по художествена гимнастика на турнир в Холандия през 1986 г., предаде агенция „Блиц“.
Самата Раева алармира за измамата всичките си последователи във „Фейсбук“ и обясни, че тази купа няма нищо общо с кариерата й на гимнастичка и въобще не е нейна.
Замесиха Илиана Раева в грозна измама, тя изригна гневно (снимка)

Ето какво написа славната ни гимнастичка в социалната мрежа:
„ВНИМАНИЕ!!!
ИЗМАМА!!!
Тази купа не е моя!
Не я купувайте!
Днес осъмнах с две съобщение от фейс-приятели, които ме питат дали тази купа е моя. Предлагат я за 70 лв.!!! Единият от тях дори е искал да си я купи…
Не! Не е моя. Моят дядо почина 1981 г. А на надписа на купата годината е 1986!
Да не говорим за мистериозния факт, как точно тази “подарена” на дядо ми от мен купа е попаднала в госпожа или госпожица Даря?!
Истински се позабавлявах с “талантливата” Даря!
Живеем в свят с изумително “изобретателни” хора…“Илиана Раева разтърси мрежата: Днес навърших 56, чувствам се докоснатаИлиана Раева развълнува социалните мрежи с последната си публикация. Ето какво сподели с приятелите …Mar 15 2019skafeto.com

loading...