кобрата

„Щатската спортна комисия на Калифорния управлява състезания, в които хората от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. За нас този инцидент е сериозен. Преди да бъде лицензира за нов мач в Калифирния боксьорът Кубрат Пулев – Кобрата трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че спазва тези принципи на уважение“, заяви говорителят на комисията Вероника Хармс.

Следващото заседание на спортната комисия е на 14 май, а статусът на лиценза на Кубрат Пулев е включен в дневния ред.

Джени Суши ще присъства заедно с адвокатката си Глория Олред. Ако лицензът му бъде отнет той няма да може да се бие повече на територията на САЩ.

Разделят ли се Андреа и Кобрата: Певицата с първа реакция след скандалаПоловинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в Интернет с любопитни думи, които впоследств…Mar 26 2019skafeto.com

Агентът на звездата Ивайло Гоцев сподели, че създалата се ситуация е сложна, но в никакъв случай не е без изход. Пловдивчанинът заяви пред Марица, че кариерата на Пулев няма да бъде прекратена въпреки искането от адвокатката на Джени.

„Не виждам място за паника. Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0 %, според мен. Има още рундове да се изиграят в този мач. За съжаление и това е част шоубизнеса. Ние сме в Америка, всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път“, казва Гоцев.


loading...