Лошите новини за Годжи валят една след друга. Малко след като работодателят му Слави Трифонов обяви предстоящия край на „Шоуто на Слави“, музикантът беше налегнат от сериозен финансов проблем.

Финансовото положение на Георги Милчев-Годжи е повече от окаяно. Музикантът е натрупал дълг в умопомрачителен размер, който със сигурност го кара до будува по цели нощи от притеснение, пише „Уикенд“, цитиран от show.blitz.bg. Музикантът от „Ку-ку бенд“ здраво го е закъсал и изглежда, че опира дъното, нищо че в личен план вече ситуацията му е далеч по-светла и розова, отколкото беше преди развода с бившата му жена. Как ще се оправи финансово обаче, дори приятелите му се чудят.Слави Трифонов отсвири ГоджиИзвестният музикант Георги Милчев – Годжи кръсти своята малка наследница навръх празника Цветница. О…May 3 2019skafeto.com

Музикантът е натрупал дълг от 350 000 лева към банка, заради което сметките му са запорирани от 7 месеца, стана известно от документи, публикувани в Търговския регистър.
Последният запор върху фирмите и авоарите на басиста от „Ку-ку бенд” е наложен на 17 ноември 2018 г. заради стар негов кредит, теглен през далечната 2008 г., пише „Уикенд“.

Близки до музиканта твърдят, че борчовете му са натрупани заради бившата му жена Даниела – майката на синовете му Цветомил и Волин. Семейството им се разпадна преди близо 10 години и към днешна дата басистът живее с 23 години по-младата от него красавица Надежда Дончева. Преди 2 години и тя му роди дете – дъщеричка.
Макар да си има нова половинка, китаристът от Криводол и сега поддържа отлични отношения с първата си съпруга.

„Когато с Даниела взеха решение да се разделят, той й остави апартамента и изтегли кредит, за да се устрои в нов дом. А още не беше погасил заема за първото жилище. Така Годжи дълго време изплащаше вноски за два имота в София, а в един момент сметките го затиснаха”, описват финансовите неволи на музиканта приятелите му.
По думите им Милчев се изръсил здраво и за бирария в столичния квартал „Витоша”, която обаче хлопнала кепенци през 2012 г. – едва няколко месеца след отварянето си.

Когато Годжи спрял да обслужва кредитите си, банката прехвърлила задълженията му към звено, специализирано в събирането на борчове. Това се случило през 2013 г. В края на 2018-а пък колекторската фирма запорирала сметките на няколко от фирмите, притежавани от Годжи.
Сумата, която гологлавия басист дължи по кредитите си, е 226 415,46 лв. В нея влизат 200 000 лева главница, лихвите и таксите за съдия-изпълнител.

Колекторската фирма е наложила възбрана и върху огромния апартамент на Годжи в баровския столичен квартал „Витоша”. Към процедурата за принудително събиране са се включили и данъчните, става ясно от съобщението на съдия-изпълнителя.
На НАП музикантът дължи над 100 000 лева – 77 646 лв. главница и над 40 бона за лихви. Общо към банката и агенцията по приходите басистът на Слави има борчове в размер на над 343 000 лева.Съдбата удари лошо Георги Милчев, но сега му се отплати щедро: Годжи стана татко на момиченцеМузикантът от „Ку-ку бенд“ Георги Милчев-Годжи само в продължение на няколко дни изпита на гърба си …Dec 17 2017skafeto.com


loading...