Захари Бахаров

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Захари Бахаров продължава да бди като родител над по-малкия си брат Явор, който не спира да се забърква в грандиозни каши, заради които е редовен клиент на Темида. Макар изцепките на Явор да го вбесявали, той все още не е вдигнал ръце от него, а тъкмо обратното – потърсил за него специализирана помощ.Покаяние: Явор Бахаров поиска прошка от брат си ЗахариЯвор Бахаров поиска прошка от брат си Захари публично, след като през миналата седмица бе арестуван …Mar 13 2019skafeto.com

Отскоро по-малкият от двамата братя Бахарови посещавал психолог. Терапията, на която Захари го изпратил, имала за цел да намери първоизточника на неконтролируемата му агресия и така Явор да се опита да я овладее, пише вестник „Ретро“. Самият той признава, че в последно време се чувствал по-спокоен, но вътрешните му бесове не спирали да бушуват.

Бахаров-младши е сериозно обвързан с колежката си Рая Пеева, която също му помагала да бъде по-уравновесен, но в същото време именно тя понякога ставала причина Явор да си изпуска нервите. Точно възлюбената му бе в дъното на скорошната му схватка със служителите на реда, след която звездата от „Стъклен дом“ се сдоби с още една присъда.

Припомняме, че той беше арестуван скандално навръх националния празник 3 март за побой. През нощта на 3-ти срещу 4-ти Явор гонил и скубал бивше гадже по ул. „Фритьоф Нансен“ в столицата. Налетял и на случаен минувач, който тръгнал да спасява жената. Патрулка задържала актьора, докато се разправял с минувача. Бахаров обаче оказал яростна съпротива срещу служителите на реда. След като бил озаптен, го откарали в ареста на 1-во РПУ.

Обискът показал, че не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици. Бахаров прекара 72 часа в ареста, а след това беше осъден по бързата процедура по Указа за борба с дребното хулиганство. Магистратите му дадоха 9 месеца пробация. Първият човек, на когото загазилият Явор се обадил, бил именно батко му, който веднага платил за адвокатска защита. В същото време обаче отказал да отиде да посрещне брат си на излизане от ареста, защото му бил бесен.

Враждата им продължила едва няколко дни и Захари отново му простил, но този път поискал от Явор да се подложи на въпросната терапия при психолог. Буйният актьор признава, че най-вероятно трагичната загуба на техния баща се е отразила на психиката му, но се надявал специалистите да му помогнат да превъзмогне травмите си от тийнейджърските години.Рачков прибира четвърт милион за 2 дни: Удари в земята Захари БахаровДимитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии в бранша. Макар че „Господар…Feb 1 2019skafeto.com


loading...