FaceApp

Последният тренд, по който звездите луднаха се заиграва с тяхната суета и това как биха изглеждали като стари. Естествено не само те, но дори всеки би полюбопитствал да погледне набързо в бъдещето и да провери как ще му седят белите коси или брада.

Именно това любопитство задоволява FaceApp – филтър за снимки, който предоставя възможността да се видиш стар. Футболисти, телевизионни звезди, модели, изпълнители и актьори споделиха как ще изглеждат, когато остареят. Всички те се включиха в предизвикателството в социалните мрежи FaceAppChallenge.

„Вероятно така ще изглеждам на 120 г. Ставам ли?“, написа певецът Миро.

„Младия или стария Джаферович предпочитате“, попита Ваня Джаферович.

„Юхууу! Да ви представя Троицата, след около 30:➡️ пенсиониран и хаплив Прадядо Коледа (с отдавна гръмнали капиляри в лявото око, вероятно от намигане или обикновен гняв); красиво поостарял доктор Колев – все така магнетичен и търсен; живата легенда на перото и чашката – Папи Буковски, премъдър, преуспял… и препил“, написа в Инстаграм любимият на Гала – Стефан и публикува снимка с приятелите си Атанас Колев и Папи Ханс.

Валери Божинов

🧓🏽👀

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on

Както вече споменахме, световни знаменитости също хванаха вълната на остаряването.

„Master Chef сезон 50“, написа готвачът и ТВ звезда Гордън Рамзи.

Me doing a demo on #MasterChef Season 50….

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Рапърът Дрейк 

Best caption wins ovo tickets

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Джонас Брадърс

When you take a trip to the Year 3000.

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

Вижте новите емотикони за Android и iOSB дyxa нa Cвeтoвния дeн нa eмoтиĸoнитe, Gооglе и Аррlе пoĸaзaxa нoвитe емотикони, ĸoитo плaниpaт дa …Jul 18 2019skafeto.com

loading...