Новини

Звучен шамар за политиците ни: 32% гласуват за партия на Слави Трифонов, над 38% – за Румен Радев

Звучен шамар за политиците ни: 32% гласуват за партия на Слави Трифонов, над 38% – за Румен Радев

Хипотетична партия, оглавявана от ТВ водещия Слави Трифонов, би получила 31, 8% на избори сега, а формация, начело с президента Румен Радев – 38, 2 на сто.
Показателно е, че над 55 % от всички избиратели заявяват, че е възможно да гласуват за една от двете несъществуващи политически партии, твърдят от социологическата агенция „Медиана“, пише fakti.bg.
Изследването на агенцията е проведено от 1 до 6 юли сред 1008 пълнолетни граждани.
Ако през май хората писаха на „Борисов 3“ оценка „Среден“ (3.44), то през юли тази оценка е „Среден“ (3.40).
Ако изборите бяха днес, ГЕРБ отново щяха да са първа политическа сила с 24.8% от вота на населението. БСП остават на второ място с 20.5%, а ОП – на трето с 9.7%. При вот сега ДПС биха събрали 8.3%, „Воля“ – 2.1%, АБВ – 1.9%, „Демократична България“ – 1.6%, Реформаторски блок – 1.4%, СДС – 0.4%.Историкът Петър Добрев вещае трус в политиката: Слави Трифонов детонира взрив, който ще срути Бойко БорисовБългарското европредседателство завърши с протест на българите в чужбина срещу управлението на Борис…Jul 5 2018skafeto.com

Политическите трусове в Германия и видимият разнобой в позициите на европейските страни (по въпросите за миграцията, САЩ и др.) засилват евроскептицизма евроскептицизв страната.
Според данните 37 на сто от анкетираните смятат, че ЕС ще успее да се съхрани в този си вид в рамките на следващите 10 години. На сериозен удар е подложена идеята за общност, солидарност, заедност. Едва 16 на сто смятат, че нещо подобно на „евроатлантическа солидарност“ реално съществува.
Краят на Европредседателството на България носи по-скоро разочарование и засилване на скептицизма. Свръхочакванията, свързани с него (Шенген, Еврозоната, конкретни политически и преди всичко икономически ангажименти за Западните Балкани), се сблъскват с рутината на едно нормално провеждане, на едно протоколно политическо събитие, на което страната е просто домакин, е един от основните изводи на социолозите от проучването.
Източник fakti.bgСлави Трифонов пусна ВИДЕО и написа думи, от които на 240-те хрантутници в парламента им пламнаха ушите от срамШоуменът и бъдещ политик Слави Трифонов отново разбуни социалните мрежи. В личния си профил във Фейс…Jul 1 2018skafeto.com

loading…Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Руският автомобилен производител АвтоВАЗ представи спортната модификация на седана Lada Vesta, която получи добавката Sport…
error: Съдържанието е защитено!