На кафе гала

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Голяма промяна в програмата на Нова телевизия предстои от този понеделник, съобщава „Блиц“. Лайфстайл предаването „На кафе“ с водещи Гала и мъжа й Стефан, слиза от екран. Днес е последен ден на русокосата телевизионерка и екранната й половинка.

На мястото на сутрешното предаване от новата седмица зрителите на телевизията ще могат да наблюдават… турски сериал!

От няколко дни по Нова се върти реклама на „Сезони на любовта“, който ще започва в 09:30 часа на мястото на „На кафе“.Стефан на Гала обяви в ефир нещо, което разтърси България и отсече: Можем да се чувстваме гордиСтефан на Гала разтърси България с резултати от проучване, според което 25% от всички българи биха с…Jun 20 2018skafeto.com

Злите езици в родния шоубизнес шушукат, че рейтингът на предаването продължава да спада. Един от опитите за вдигане на „акциите“ на лайфстайл предаването бе слагането на ко-водещ, а именно Стефан, но без особен успех.

Припомняме, че заради „Хелс китчън“ махнаха Гала от студиото й в Нови хан.

Според слуховете има вариант от есента дългогодишната продукция да спре, а друг вариант за вдигане на рейтинга е да се смени водещата, която очевидно вече е омръзнала на хората.

Източник blitz.bgГолямата уста на Рачков му изигра лоша шега: Гала разкри колко солено си е платил водещият за шегите в „Капките“Днес в предаването „На кафе“ Ненчо Балабанов гостува на Гала. Двамата застанаха в кухнята на предава…May 28 2018skafeto.com