Откраднат живот край

Не голяма, не огромна, а направо нечовешка драма – край с „Откраднат живот“! Новият шести сезон на хитовата докторска сага ще бъде последният от поредицата, зад която седи екипът на продуцента Евтим Милошев.

След сериите, които предстои да гледаме от 11 септември по Нова телевизия, актьорският състав ще бъде окончателно разпуснат, тъй като болницата „Свети Кирил“ ще бъде срината до основи, съобщи ексклузивно агенция ПИК.

Сградата, която бе превърната в клиника и в която бяха преплетени безброй сюжети, инфарктни ситуации, спасени бяха десетки животи на операционната маса, случваха се и любови, и изневери, бе оборудвана специално за нуждите на сериала, чиято премиера бе на 8 март 2016 г.Горчиво: Британският актьор Бен Крос се ожени по стар български обичай в Жеравна (СНИМКИ и ВИДЕО)Известният театрален и кино актьор Бен Крос, който живее в България, се ожени за дългогодишната си п…Aug 20 2018skafeto.com

Съществуващата вече постройка, в която преди години се е помещавал офис на американска корпорация за производството на фотографско оборудване и материали „Кодак“, бе реставрирана и превърната в многопрофилна болница за активно лечение с рецепция, операционна, лаборатория и кабинети. За интериора на „Свети Кирил“ се погрижи италианският художник Паоло Фаенци, изработил преди време сценографията и декорите за „Дървото на живота“.

Екранната болница, в която кипят страстите в „Откраднат живот“, всъщност е сгушена в полите на Витоша и е част от декорите в студиата на „Ню Бояна“. Киноцентърът обаче има планове да разруши сградата, тъй като се предвижда на мястото й да бъдат построени нови декори, което означава, че сериалът остава без дом.

С оглед на това, че новият сезон, който ще премине под мотото „Анатомия на гнева“, се очертава последен, Милошев и компания привлякоха на снимачната площадка актьори от най-висок ранг, които в момента са на гребена на вълната. А именно Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Зад тях застава доайенът от по-старата генерация Владо Пенев и около тримата ще бъдат изградените интригуващи сюжетни линии.

Намерението на продуцентите е последният сезон да подобри рейтингите на всички предишните пет, като отговорната задача за това е на екипа от сценаристи, предвождан от неподражаемата Христина Апостолова.Лукс. Любо Нейков на яхта в Гърция: Актьорът взел тапия за капитан, управлява сам плавателния съдЛюбо Нейков е поредната родна знаменитост, запалила се по яхтите. Комикът е сред най-големите богата…Jul 19 2018skafeto.com


loading...