Гаджето на Петя Дикова е станал неволен участник в жесток екшън, разиграл се в столицата преди дни. Илиян Любомиров съобщи за случилото се със статус в личния си Фейсбук профил.
По думите му зловещата сцена се е разиграла на кръстовището на булевардите „България“ и „Aкадемик Иван Евстратиев Гешов“.
Ето какво написа Любомиров, който заедно с Петя са в очакване на първата си рожба:
„Седя на червено на кръстовището на България и Гешов, поглеждам в огледалото и виждам, че зад мен в колата мъж и жена имат сериозен скандал, който за части от секундата ескалира в шамар, душене и блъскане на главата на жената в жабката, излизам и изкарвам мъжа от колата, докато викам полицая от регулировческата будка да дойде, никой друг не излиза, една дама от съседна кола плахо снима, държа го, за да се осафиряса малко, а жена му идва, почва да ме блъска и да ми крещи да не се меся, където не ми е работа, изчаквам униформения служител, обяснявам му ситуацията, той казва, че нататък поемат с колегите му, качвам се, потеглям и оставам в сериозен размисъл.Трагедията в Пловдивско е неописуема: Три пенсионерки останаха с по едно око след побой вкъщиТри пловдивчанки на възраст над 70 г. са загубили по едно око след жесток побой у дома в навечерието…Dec 27 2018skafeto.com

Забелязали сте, сега непрестанно се водят кампании, вадят се статистики, канят се психолози в сутрешни блокове, реклами се снимат и всички те ни учат, че станем ли свидетели на домашно насилие, трябва да се намесим, а не да изхождаме от презумпцията, че това са си семейни отношения. В следващия момент обаче човек се сблъсква с реалността, осъзнава начина на мислене на жертвата и си дава сметка колко всъщност сериозен е проблемът, колко още много говорене, кампании и реклами ще трябват, за да спре толерирането на какъвто и да било вид тормоз.
Пиша това не за да развалям коледния дух, а за да ви кажа, че само с писане не става. Само с постване на снимки, когато видим нередност – също. Следващият път, когато нещо не е както трябва, осмелете се да действате. Не е страшно. Най-много да изядете шамар от човека, на когото се опитвате да помогнете“.Зловещи разкрития за убиеца на рейнджърката, има и друга негова жертваПрокуратурата ще поиска постоянен арест за 42-годишния бивш военен Светослав Каменов от Сопот. Срещу…Dec 9 2018skafeto.com


loading...