https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

900 000 лева. Толкова ще спечели Лили Иванова за 72 часа на сцената.
Родната прима ще изнесе три концерта в края на седмицата в зала 1 на НДК. Билетите за грандиозните спектакли са разпродадени.
Проверка на вестник „България днес“ установи, че родената в Кубрат певица ще трупне нови 900 000 лева към банковата си сметка. И това е чистата печалба за Иванова, след като заплати за наем на залата, на осветители, артисти и прочие.
Средно ценните книжа се търгуват между 80 и 90 лева. Капацитетът на залата е 3300, а тя със сигурност ще е препълнена. Освен това от реклами Иванова ще добави към сметката си още няколко хилядарки.
Концертите в София винаги носят огромни дивиденти на родната прима. Всяка година Лили забогатява от тях с почти милион.Лили Иванова изля душата си пред Карбовски, проговори за единствената си любов и най-голямата си болкаЛили Иванова демонстрира близките си отношения с журналиста Мартин Карбовски в предаването му по БТВ…Sep 30 2018skafeto.com

Изпълнителката на „Ветрове“ направи два концерта през 2017 г. в НДК. Тогава залата се пръскаше по шевовете и затова Лили решава през тази да направи три, за да може повече фенове да я видят на сцената.
Преди години примата реши да направи спектакъл в столичната „Арена Армеец“, но големият наем там я спря и Иванова отново се върна към зала 1 на НДК, където сумата, която плаща за три дни, е в пъти по-малка от тази за ден в „Арена Армеец“.
Всички концерти през годината бяха свръх успешни за Иванова. В никой град нямаше свободно място за изявите й на сцената. Тя прибра солиден хонорар, който обаче не може да се сравни с приходите й в София. В столицата билетите са почти двойно по-скъпи, а местата, които залата предлага, са в пъти повече от тези в другите градове.

Спектаклите в София са последните изяви на Лили през тази година. Засега тя не планира да прави коледен концерт, както прави всяка година.
„България днес“ уточнява, че примата получава десетки запитвания от заведения, които искат тя да пее в тях покрай Рождество. Въпреки огромните хонорари, които й предлагат, Иванова отказва всички оферти.
Все пак Лили в последния момент може да се реши за коледен концерт. Всичко зависи от това как се чувства примата и колко е изморена от тежката година, която имаше. За по-малко от 10 месеца тя обиколи половината страна.
На предстоящите си концерти в София ще прозвучат за пръв път три нови песни от репертоара на Лили Иванова.
Мотото на изявите е „За пълноценни мигове с музиката“ и ще са кулминацията на турнето в страната на Лили. Едната от новите песни е с участие на Жилберто Перейра. Това е изпълнението „Мигът и любовта“. Аржентинецът е особено известен като изпълнител на танго. Ученик е на Астор Пиацола, великия музикант и композитор.Лили Иванова дава по-малко от 2 лв. за вечерята си: Естрадната прима с мерки на манекенка, готви грандиозно шоуМакар че със сигурност е една от най-богатите жени у нас, Лили Иванова води живот, по-скромен от тоз…Sep 17 2018skafeto.com