Новини

Зловещи подробности: 32-годишната българска красавица Дора е убита брутално, защото „разваляла богати семейства“

Зловещи подробности: 32-годишната българска красавица Дора е убита брутално, защото „разваляла богати семейства“

Красивата българка Теодора Зембери беше убита брутално в Гърция през октомври миналата година, а жестокостта на престъплението потресе южната ни съседка. Убийството беше извършено на гробище, а в процеса на разследването криминалисти огласиха зловещи подробности около престъплението, което е подготвяно хладнокръвно и внимателно.
Бързото развитие на случая с убийството на 32-годишната Дора Зембери доведе до нови разкрития, съобщава сайтът „Български новини“. 58-годишният извършител разкрива нови подробности около престъплението, като твърди, че е имало две лица, които са му платили да убие младата жена, пише „Флагман“.
По-конкретно, той споменава двама души – един адвокат и един човек на име „Хари“, който твърди, че е бил помолен да „надиграе“ Дора Зембери, защото преследва и разрушава богати семейства.“ Дори той твърди, че са му дадени пари и плик, съдържащ снимка на 32-годишно момиче с 6000 евро. Като цяло хонорарът бил уговорен на 30 000 евро.
„През септември 2017 г. отидох при прокурора да декларирам, че адресът ми се промени. По време на престоя ми в прокуратурата бях навестен от адвокат, с който бях говорил в съда и Коридалос. Той ме попита дали приемам наркотици. Освен това ми каза, че има работа за мен, и че ако се захвана с тази работа, ще мога да взема лодка и да имам законна работа. Той ме помоли да го чакам в кафенето срещу Евелиндон и да седя навън, за да мога да контролирам мястото.Мълния от Момчилград: Арестуваха братовчед на 7-годишната жертва Дамла, идва ли е развръзката на убийствотоДраматичен стана развоят на разследването на убийството на 7-годишната Дамла в Момчилград, стана ясн…Dec 20 2017skafeto.com

След известно време адвокатът пристигна с друг мъж, когото той ми представи като Грейс. На тази среща той ми каза, че има работа за мен за 30 000 евро, но трябваше да му кажа предварително дали ще го направя или не, защото няма да има връщане. Приех и ми каза, че има едно момиче, което е зло и е разрушило семейства. Той също така ми каза, че се опитал да я отстрани от работа, но не успял, че някои от хората, които тя лови, са богати и им причинява проблеми.
Даде ми и 350 евро за наркотици. Този следобед в едно кафене ми даде папка, съдържаща снимката на момичето и 6000 евро. Каза ми също, че момичето ходи често в гробището и че трябва да я наблюдавам, за да видя дали тя ще извади нещо от чантата и го скрие до паметника на гроба. Каза ми да държа цветя и да остана незабелязан. Всъщност гледах момичето в гробището, но не видях нищо, което да се скрие в паметника. На редовни интервали срещнах адвоката, който излиза от дома си, преструваше се, че чете вестник и ми даваше хероин с амфетамин, скрит в хартиени топчета, като твърдеше, че това ще ме направи по-силен.

В деня на случката, пристигнах в гробището около 3:20. Аз се разхождах и след известно време видях чантата и разбрах, че момичето е дошло. Мислех, че ще взема само чантата и няма да нараня момичето, но когато опитах да й взема чантата, тя ме изненада. Започнахме да дърпаме чантата в различни посоки. Тогава тя започна да ме бие. Аз извадих ножа и й казах аз не искам да те нараня, искам само чантата. Последва борба, а после се случиха и нараняванията. В един момент видях, че тя се държи за корема. Взех телефона й и го дадох на пакистанци на Омония, както ми беше казал адвокатът да постъпя.
Припомняме, че през октомври 2017 г. зверско убийство, извършено по нечувано жесток начин, потресе цяла Гърция. Млада жена е намерена убита на гробището в Атина. Закланата зверски красавица Теодора се е борила до последно за живота си. По ръцете й са открити множество наранявания. Теодора бе нападната на гробището. За извършител на зверството се призна 58-годишният Емануил Есадзаниян-Сропидис, като целта му е била грабеж.Преди минути. Мартин Карбовски съобщи във Фейсбук за ново убийство в София: Има труп зад испанската гимназияДнешният понеделник се оказва черен ден за столицата София. Преди броени минути сайтът на известния …Dec 18 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Много бързо в България свикнахме с идеята, че чийзкейкът е единствено сладък. Това, разбира се,…
error: Съдържанието е защитено!