По-рано днес стана ясно, че племенникът на водещата на Нова телевизия Гала е бил разстрелян като куче от полицията в САЩ. Именно поради тази причина русокосата фурия липсваше известно време от екрана. Тя директно заминала при семейството на брат й Петър, за да ги утеши.
Загиналото момче се казва Георги (Джордж) Пенев.
Неговата сестра Мари сподели сърцераздирателен пост в страницата www.gofundme.com.
Тя написа следното:
„В 2 часа през нощта на 11 декември ме събуди звънът на телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от Фредония в понеделник, 10 декември в 1:30 ч. следобед. Полицаят нямало да бъде обвинен в нищо.
Зловещи разкрития за трагичната смърт на племенника на Гала, който бе разстрелян от упор от US полицай! (СНИМКИ)
Зловещи разкрития за трагичната смърт на племенника на Гала, който бе разстрелян от упор от US полицай! (СНИМКИ)Трагедията е огромна: Племенникът на Гала разстрелян като куче от полицията в САЩ!Коледата на Гала ще бъде черна. Водещата на „На кафе“ изживява един от най-тежките моменти в живота …Dec 20 2018skafeto.com

Мари допълва колко добър човек е бил Джордж: „Той имаше удивителната способност да се разбира с всекиго. Толкова обичаше братовчедка ни Мари (това е името на дъщерята на Гала), че когато родителите ни му съобщили, че ще има сестра, той настоял да кръстят и мен Мари“.
Тя разказва и спомени за брат си, след което обяснява, че събира пари за погребението и за разходите за адвокат.
В превод думите на почерненото момиче са:
„Бях събудена от телефонно обаждане на 2 декември на 11 декември. Полицай ми каза, че брат ми Джордж, известен на повечето от Бъфало като Пенев, е бил застрелян четири пъти в гърдите от полицейски служител от Фредония в понеделник, 10 декември в 1:30 следобед. Адвокатът на офицера заяви, че полицаят няма да бъде обвинен.Потрес! Гала заговори за смъртта си, какво да правят с трупа й, как и кога да я погребат (СНИМКИ)Водещата на предаването „На кафе“ Гала втрещи зрителите си. Тя направи зловещо признание, което я мъ…Oct 31 2018skafeto.com

 

loading...