Ева Веселинова на кафе

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Зрителите на предаването „На кафе“ приеха със смесени емоции новината, че русото изкушение от „Господари на ефира“ Ева Веселинова, ще е новата водеща. Профила на сутрешното шоу в социалните мрежи буквално завря от коментари, а телевизионни фенове са готови да се вдигнат на бойкот заради рокадата, съобщава „Блиц“.

Според повечето потребители Гала е лицето на шоуто е и недопустимо да бъде сменена „Ако не води тя, няма въобще да го гледа“. Други подмятат, че всичко това е, защото блондинката и половинката й Стефан ще участват в новия сезон на „ВИП Брадър“. Трети пък са на мнение, че Веселинова ще е просто партньорка на вече утвърдилата се Гала.ТВ бомба: Стефан на Гала аут от „На кафе“! Водещата му събира куфарите и от апартамента си – ето защо се разделятДомакините, което недолюбваха ководещия в „На кафе“ – Стефан, вече могат да си отдъхнат! Гаджето на …Aug 30 2018skafeto.com

В профила на репортерката на „Господари на ефира“ пък се забелязват съвсем други страсти. Изкушението на предаването за гафове и проблеми получава широка подкрепа. „Точно това му трябва на „На кафе“ – нещо свежо и ново. Браво, правилен избор!“, коментират почитатели.

В същото време пък съдбата на друга любимка от предаването е неизвестна за обикновения зрител. Става въпрос за бившата брадърка Зейнеб, която от доста време е протеже на Гала, а двете са неразделни не само в предаването, но и в живота. В социалната мрежа Маджурова се хвали, че все още се радва на слънчевите лъчи и почива. Тя пусна доста съблазнителни снимки по бански, на които доста мъже заточиха лиги. Не е ясно обаче дали тя ще се завърне в предаването със старта на новия сезон.
Земетресение в Нова телевизия: Гала аут от ефир от понеделник! Не е за вярване какво ще излъчват вместо „На кафе“Голяма промяна в програмата на Нова телевизия предстои от този понеделник, съобщава „Блиц“. Лайфстай…Jul 19 2018skafeto.com