ивет лалова

Ивет Лалова завоюва първата победа за българския тим на европейското отборно първенство в Хърватска по лека атлетика от II лига, което се провежда в град Вараждин, съобщава вестник Монитор.

35-годишната софиянка спечели бягането на 100 метра с 11.51 секунди (-1.9 м/сек). Така най-добрата ни спринтьорка донесе пълен актив от 12 точки в борбата за оставане в групата. Тази година по регламент за I лига се класира само първият отбор, а последните пет отпадат в III лига за следващото издание.

„Голям насрещен вятър. За мен това е голям проблем. Още повече, че другите две момичета са малко по-добре сложени откъм мускули. Повече приличат на спринтьорки. Каквото и да си говорим, аз съм вече една 200-метрова спринтьорка. Много се радвам, защото дори в този вятър аз се забавлявах много. Направих си откриването на втория сезон тази година. Победих, което беше основната цел.

Знаем, че на такива състезания е трудно да се получи голям резултат, така че не съм го търсила. За мен беше важно да донеса точки на България“, каза Лалова.

БРАВО: Българският отбор по химия спечели 4 медала в ПарижМладите надежди на България продължават да ни радват на международни участия. Нова победа разписаха …Jul 31 2019skafeto.com

„Отборните състезания са много различни. Приятно е, защото усещах духа на отбора. Има много млади атлети, но и такива като мен и Георги Иванов, с когото се познаваме от 2001 г. Обикаляме целия свят заедно по състезания и наистина е прекрасно да можем да дадем нещо на младите“, завърши Ивет.

Ивет Лалова завоюва 1-во място в Хърватска!

Другата ни голяма звезда в атлетиката – Габриела Петрова, също оправда очакванията. Тя донесе втората победа на България в тройния скок и завърши на първото място с 14.14 метра (+1.3 м/сек). Петрова постигна този резултат в четвъртия си опит.

Ето ги! Олимпийските медали за Токио 2020Дизайнът на олимпийските медали за Токио 2020 вече е публичен. Според създателя му той отразява конц…Jul 26 2019skafeto.com

Тя обаче се размина с норматива за Олимпийските игри в Токио, който е 14.32 м. В бягането на 800 метра при жените Лиляна Георгиева се нареди 11-та с 2:12.90 минути.
Тайната на Ивет Лалова за успеха: „Всичко е в главата и всичко е въпрос на самоусъвършенстване“Цитатът на денят днес е „ Всичко е в главата и всичко е въпрос на самоусъвършенстване“. Казва го вин…Aug 29 2016skafeto.com

loading...