Стефани Шърк

Самоубийството е огромна трагедия не само за този, който е погубил живота си, а особено за неговите роднини и близки. Още по-необясним е този акт, когато се случва на известни и богати хора, чийто живот е мечта за милиони по света.Ето каква е причината за самоубийството на Ина Фотева от „Откраднат живот“Един от най-гледаните и обичани български сериали е медицинската продукция „Откраднат живот“, която …Apr 18 2019skafeto.com

Съпругата на известния американски актьор от мексикански произход Демиан Бичир е била открита на дъното на басейна в семейната къща в Шърман Оукс. 43-годишната канадска моделка Стефани Шърк била на дъното на басейна, когато Бичир се прибрал вкъщи от пазар, пише „Блиц“. Той повикал парамедици, които успели да я извадят, да я върнат в съзнание и да я откарат в болница. Това се случило на 12 април.

След 8 дни в лечебното заведение, обаче, Стефани починала на 20 април. Според първоначалната информация се твърдяло, че тя е на 37, но официалните данни сочат, че е на 43. Смъртта на красавицата се разследваше като самоубийство, защото се появиха слухове, че към тялото й имало прикрепени тежести, които да я държат на дъното на басейна. Твърди се, че тя страдала от постоянни прояви на депресия.

По-късно официално беше потвърдено, че Шърк се е самоубила. Като причина за смъртта съдебните лекари посочват аноксична енцефалопатия, асфиксия и удавяне. Бичир, който е известен с ролите си в сериалите „Трева“, „Мостът“ и предстоящия „Гранд Хотел“, обяви тъжната новина в Туитър. „С неописуема болка обявявам че на април 2019 година нашата най-скъпа Стефани Шърк, моята обичана и обичаща съпруга, си отиде тихо“.

Освен като модел, канадката се изявява и като актриса. Тя току-що беше приключила снимките на филма “Grudge”, който ще се излъчи през 2020 година. Участвала е в епизоди на сериалите “CSI: Cyber” и “Valentine’s Day”. Отношенията й с Бичир датират от 2011 година.Щерката на Анахид Тачева влезе в японска секта: Теодора залитна по източно учение след опита за самоубийствоДъщерята на Анахид Тачева – Теодора, която преди година опита да отнеме живота си, предозирайки с ха…Jul 9 2018skafeto.com


loading...