Гери Дончева

Популярната тв водеща и модел Гери Дончева стана жертва на грубо посегателство и навлизане в личното пространство в столичен магазин. Без нейното знание и разрешение, красавицата била снимана от мъж, докато пробва бельо в дамската съблекалня. Неприятната случка станала преди дни в голям бутик на бул. „Витоша“ в София.

„Отидох да пробвам дамско бельо и по едно време забелязах в огледалото камера, която е зад гърба ми. Обърнах се веднага и видях, че това е телефон, насочен към мен. Попитах защо ме снима непознатият мъж, а той отговори, че не ме снима и даже говорел по телефона. Веднага му казах да ми покаже последната снимка и видео, направени с неговия телефон, за да ме увери в думите си и да видя, че това, което твърди е истина. Той разбира се не го направи и си тръгна от дамската пробна“, разказа за неприятната случка Гери Дончева пред „Труд“.
Извратеняк нападнал Гери Дончева в дамска съблекалняEдни от най-известните модели са заплашени със затворЕдни от най-разпознаваемите и успешни модели в света са заплашени със затвор заради схема, пише fakt…Feb 7 2019skafeto.com

По думите й след това, докато си облече нейните дрехи, тъй като била гола до кръста, минало малко време. Излязла от пробната и други дами, които чакали за своя ред в женската пробна казали, че също са видели, че снимат Дончева.

„Тогава аз ги попитах защо не са казали нищо, а те отговориха, че са мислели, че този мъж е с мен. Една служителка от магазина беше там и аз й разказах за случая, дойдоха и още свидетели, които потвърдиха, че той наистина ме е снимал. Извикаха охраната на магазина и намерихме човека на долния етаж. Охраната го помоли да извади телефона си и да покаже кадрите и нещата, които е заснел. Мъжът естествено предварително вече ги беше изтрил и нямаше никакви материали с моето лице или тяло на неговия телефон. Обаче не се знае дали той не ги е изпратил преди да ги изтрие, кой мое да ги е получил и какво ще ги прави тези видеа и снимки“, каза още моделът.

Гери обясни, че телефонът на извратеняка изглеждал нормално и имало снимки на жена му и децата му. Тв водещата обаче била разтърсена от случая. „Много се разстроих от случката и се надявам това да не се случва на никоя жена, защото е потресаващо някой по такъв начин, без никакъв морал, да ти навлезе в личното пространство. Това не е нещо, което не трябва, а нещо което не може да става в 21. век. Според мен това си е чиста проба нападение“, допълни красавицата.

Тя заяви, че била до такава степен разстроена, че когато не видяла снимки и видеа в телефона на мъжа, си е тръгнала веднага от магазина. А нарушителят останал там да се разправя с охраната и свидетелите.
„В началото си мислех, че това е някой папарак, който работи на собствени начала и продава после кадри на жълти медии, но пък после се замислих, че никоя онлайн медия не би купила такъв запис, защото след това ще бъде осъдена. Все пак това е нахлуване в личното пространство и не мога да повярвам, че ми се случи“, сподели Гери Дончева.

Пред вестника тя обясни, че няма да си търси правата по съдебен път, защото не иска да продължавам да преживява тази неприятна случка отново и отново. „Давайки гласност на това, което се случи и чрез Фейсбук профила ми, и чрез другите социалните мрежи, както и с моето интервю пред вас, ще стигне до повече хора. По този начин се надявам да помогна на повече хора да не им се случи, отколкото ако осъдя един човек, защото това не е гаранция, че той няма да го направи пак. А давайки гласност на случката по-скоро ще помогна на други хора да се предпазят и да не се случва това пак“, каза още Дончева и подчерта, че това е единствената причина, поради която споделя каквото и да е по нападението.Потрошената моделка Кристин: Трудно сдържам сълзите си, докато пиша товаТежко пострадалата в катастрофа с певицата Дивна моделка Кристин Илиева отправи горещ апел във Фейсб…Feb 7 2019skafeto.com


loading...