Нови ВИП богаташи, които са ощетили държавата с милиони от данъчни измами, ще се преместят задълго от луксозните си имения в следствения арест на столичния булевард „Г.М. Димитров“ 42, съобщи агенция „Блиц“, като се позова на сигурни източници.
С белезници ще бъдат оковани известни олигарси, които години наред са ужилвали хазната от невнесено ДДС на космическа стойност.
Очаква се под ударите на закона да попаднат както богаташи, живеещи в престижните квартали на София, така и техни побратими – финансови акули от морето.Докъде ни докараха: Гладен дядо задигна храна от магазин, ченгета арестуваха 77-годишния пенсионер от ВрацаГладен дядо е бил хванат в крачка, докато се опитвал да задигне храна от магазин във Враца, съобщиха…Sep 6 2018skafeto.com

В същото време стана ясно, че попадналите наскоро на фокус при операцията на Спецпрокуратурата бизнесмени правят неистови опити да откупят свободата си срещу 5 милиона евро от съда. Въпросните мултимилионери са ударили на камък с опитите си да се оправят със Специализираната прокуратура и са насочили всичките си усилия към съда.
Сега те са впрегнали всичките си контакти, за да достигнат до корумпирани съдии, които срещу огромни подкупи да им издействат индулгенция, която да им помогне отново да триумфират над родната Темида. Притеснителната информация, обаче е достигнала до партньорските служби и сега те следят под микроскоп действията на магистратите с черни тоги.

Ръководената от Иван Гешев Специализирана прокуратура е решена на всичко, за да залови всички мастити милионери, които години наред са се възползвали от положението и контактите си с политици, за да вършат далаверите си и да помпат банковите си сметки с укрито ДДС.
Освен че финансовите бандити ще бъдат закопчани с белезници, те ще преживеят и не по-малък ужас, след като придобитото им по престъпен начин имане бъде конфискувано в полза на държавата. Същата държава, която в продължение на десетилетия са опосквали като чакали.Извънредно: Арестуваха бруталния екзекутор от кървавата баня в Слънчев браг. Касапинът е опитал да избяга в чужбинаБрутално убийство е извършено пред комплекс Сън вилидж, предава Флагман. МВР блокира целия курорт Сл…Jun 3 2018skafeto.com

loading...