В автоморга край Карлово е намерена част от автомобила на изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова, съобщи агенция „Блиц“, като се позова на свои източници. От жената все още няма никаква следа. Не е ясно защо колата е била разфасована.
По-рано от полицията изтече информацията, че колата е била на ремонт.
Криминалистите и военна полиция продължават да работят по случая. В полицията са привиквани нейни приятели и колеги. Както вече съобщихме, историята започва да става все по-заплетена. Десислава е изчезнала, малко след като е теглила голям заем, за който поръчител е станала нейна приятелка. Продължават да текат огледи и в жилището, където тя е живяла.
Около блока има засилено присъствие на униформени, извършват се повторна проверка на района. Според съседи полицаите имали горещи следи, по които започнали да работят.
Извънредно: Откриха разфасована колата на изчезналата рейнджърка Десислава, детски показания обръщат разследването

Около драмата с изчезналата рейнджърка от Карловската бригада Десислава Стоянова изплуват все повече мистерии. Нейни колеги твърдят, че тя не е ходила на работа от вторник – 27 ноември.
На практика това е и денят, от който тя се води изчезнала, въпреки, че е обявена за издирване след дни – на пети декември.
На 28 ноември, обаче, две деца си играли на топка пред блока на Стоянова. Топката ударила едното от тях и то седнало на пейка разплакано. Точно в този момент оттам минала рейнджърката, която носела пазарска чанта. Спряла се да попита детето какво му е и защо плаче, след което продължила по пътя си.
Децата всъщност са последните, които са видели Десислава Стоянова. От Пловдив е пристигнал криминалист – психолог, който ги е разпитвал в Карлово. Децата са потвърдили тази информация пред разследващите.Мистериозно изчезна разведена рейнджърка от 61-а Стрямска механизирана бригада (СНИМКИ)40-годишната Десислава Стоянова мистериозно е изчезнала от дома си в Карлово. Жената е служител на 6…Dec 6 2018skafeto.com


loading...