Гръцкото правителство обяви извънредно положение в префектура Ханя на остров Крит и в пет префектури в Северна Гърция заради лошото времe.
В цялата префектура Ханя на остров Крит е обявено извънредно положение заради обилните дъждове на острова. Наводненията там през последните дни нанесоха сериозни щети и отнеха човешки животи. 61-годишен мъж е загинал вчера, след като е бил повлечен от придошлите води в Крит, съобщи електронното издание на вестник „Катимерини“. Два моста рухнаха на острова под натиска на реките, нивото на които силно се повиши.
Извънредно положение скова Крит и Северна Гърция: Случва се най-лошото
Прочута ясновидка с ужасно предсказание за 2019-а: Страшно наводнение очаква Европа, Ватикана ще е под водатаУжасно предсказание за 2019 година направи Вера Лион. Известната казахстанска ясновидка пророкува, ч…Nov 21 2018skafeto.com

На 17 февруари пак в Крит загина четиричленно семейство, след като автомобилът му се озова в придошла река. Извънредно положение е обявено и в префектурите Иматия, Килкис, Пела, Пиерия и Серес, всички в област Централна Македония.
В община Егиалия в префектура Ахайя също е обявено извънредно положение. Мерките там се налагат за отстраняване на щетите от снеговалежите, поледиците и дъждовете през последните три дни.
Очаквайте още подробности!

Достойно за уважение! Този всеотдаен мъж спаси кученца при наводнение в САЩ. Как да не го аплодираме! (ВИДЕО)Това лято в Луизиана, САЩ, хората се евакуираха след опустошителни наводнени, причинени от порои. Об…Aug 25 2016skafeto.com

loading...