https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В последните години мнението на гражданското общество спрямо премиера се промени драстично. Когато ГЕРБ изгря на политическата сцена, те бяха като глътка свеж въздух. В момента обаче доверието на българина в управляващата партия е все по-разклатено. Днес Борисов направи ново сензационно изказване. Сериозна бомба хвърли днес в предаването „Тази сутрин“ премиерът Бойко Борисов.

Топ ясновидецът Божидар Караджов изправи косите на Бойко Борисов: Разкол в кабинета, задават се и предсрочни избориБожидар Караджов е един от най-известните български ясновидци в момента. Той печели доверието на хор…Feb 9 2018skafeto.com

Там той каза, че ако ГЕРБ изгуби идващите избори, веднага ще насрочи предсрочни парламентарни избори. Същевременно обаче не пожела да разкрие името на номинирания от ПП ГЕРБ кандидат-президент.

Като допълнение той каза: „Щях да го кажа още юни, но всеки ден ме питат: „Ще ставаш ли президент?“ Септември ще кажем кой ще е кандидатът!“ Премиерът Борисов също предизвика новия лидер на БСП Корнелия Нинова и неговия опозиционен „партньор“ Радан Кънев да се кандидатират за идващите избори и да премерят сили.

Радан Кънев изби рибата: Бойко Борисов глади чаршафите за политическата сватбаЛидерът на „Нова република“ Радан Кънев направи сензационно изявление по време на специално организи…Feb 21 2017skafeto.com

Специално за Нинова добави, че пола няма значение и българските жени имат равни политически качества, както и мъжете.

борисов-избори


loading...