Стефчо Маринов Тодоров е жертвата на пътния инцидент в Харманли, предизвикан на 17 август от бащата на президента Румен Радев – Георги. До сега името му се пазеше в тайна, но Faktor.bg успял да се свърже по телефона с него.
„За какво ме безпокоите? Нищо не искам да говоря. Не съм пускал жалба в МВР. Не ми се говори по този въпрос, айде чао, довиждане”, лаконичен бил пострадалият Тодоров.
От източници в Харманли обаче Faktor.bg научил, че още минути след катастрофата Стефчо Тодоров е заявил на полицаите, че е недоволен от работата им и ще пусне в МВР възражение по случая. Но на следващия ден изненадващо е заявил, че се отказва да пуска жалба. Пред полицаите потвърдил, че с него е воден разговор, за да действа по този начин.Антон Тодоров обиди жестоко президента Радев: Най-скъпоплатеният хейтър и празнодумец. Да оковат Нинова в пранги!Политологът Антон Тодоров отново нападна с обидни думи във Фейсбук президента Радев.
Този път на муш…
Aug 24 2018skafeto.com

Кой го е „посъветвал“ да постъпи така, тепърва трябва да се установи.
Днес стана ясно от разпространен видео клип в социалната мрежа, че 81-годишният Георги Радев е предизвикал ПТП, което осем дни е прикривано от МВР. От самия клип става ясно, че на местопроизшествието полицаите не са съставили протокол за инцидента, водачите не са били подложени на тестове за алкохол и наркотици, а партийният лидер на БСП в Харманли дори си е позволил да премести в присъствието на униформените ударената инвалидна триколка.
Поведението на жертвата Тодоров недвусмислено показва, че явно е предупреден и може би се страхува да даде гласност на катастрофата.

Според негови съседи повече от седмица след инцидента ръката му продължава да бъде видимо наранена.
От президентството твърдят, че натиск не е оказван. МВР са започнали проверка, но се съмняват, че някакъв младши полицай се опитал да замете следите. Хора от системата обаче са категорични, че без знанието на шефа на РПУ-Харманли прикриването няма как да се случи.
Любопитен факт е, че и шефът на областната дирекция в Хасково едва преди часове е научил за инцидента. Прикриването на случая явно налага да се намеси и държавното обвинение, което да установи истината за катастрофата, но и дали е оказван натиск на пострадалия да мълчи.

Президентшата Деси Радева превзе летния дворец на властта: Първата дама като кралица в Слънчевото бунгалоКато кралица си почива първата дама Десислава Радева в лятната резиденция на властта – двореца в Евк…Aug 20 2018skafeto.com


loading...