граничен пункт Гърция

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Гръцкото социално министерство стартира програмата за безплатна почивка на социално слаби семейства в страната. Промените засягат и българите, работещи в южната съседка с изрядно данъчно досие.В Гърция дават 800 евро бонус на пенсионерите, у нас – 40 лв. на някоиМинават избори след избори, политиците си говорят празни приказки, а истината остава една – България…May 30 2019skafeto.com

Социалната програма е на стойност 10 милиона евро и включва работещи с платени осигуровки минимум два месеца, както и безработни, които получават помощи в Гърция.

Ваучерите са валидни една година. Срокът за подаване на молбите до 14-и юни, уточнява pochivka.blitz.bg. Информацията за наличните хотели се намира свободно в интернет страницата на организацията или в районните центрове за обслужване на гражданите.

Целта на програмата за социален туризъм е интелектуално, културно и социално развитие на работната сила и нейните семейства чрез предоставяне на качествени услуги. Продължителността на програмата е 12 месеца.
Заявленията на кандидатите се подават само по електронен път.

Ако желаещите изберат да почиват на островите, засегнати от бежанската вълна – Лесбос, Лерос, Самос, Хиос и Кос, имат право на десет безплатни нощувки. В останалата част на страната само четири.Извънредно положение скова Крит и Северна Гърция: Случва се най-лошотоГръцкото правителство обяви извънредно положение в префектура Ханя на остров Крит и в пет префектури…Feb 26 2019skafeto.com