Веси Стоянова

Предложиха ми 500 000 долара за една нощ, но аз отказах“, разкри най-популярната българка в Инстаграм Васи Стоянова. Едрогърдата хубавица изби рибата с провокативни снимки и вече има над 1 милион последователи в социалните мрежи. За сравнение, профилите на Григор Димитров и Николета Лозанова остават далеч след нея. Официалният профил на тенис звездата е с 855 000 фена, а Николета Лозанова е събрала „само“ 722 000.
„Непрекъснато получавам неприлични предложения. Канят ме на вечери, искат от мен да бъда придружителка, но изобщо не им отговарям“, споделя красавицата. 19-годишната петричанка живее в Дортмунд, Германия и редовно пуска снимки в профила си в Инстаграм. Публикуването в тази социална мрежа се е превърнало в официална работа за нея, и то на пълен работен ден.
Инстаграм сензацията Веси Стоянова: Отказах 500 000 долара за една нощ
Инстаграм сензацията Веси Стоянова: Отказах 500 000 долара за една нощ
Луиза Григорова от „Откраднат живот“ полугола насред София: Ето как красавицата се готви за филма за ЦаричинаАктрисата от четвъртия сезон на „Откраднат живот“ Луиза Григорова е далеч от звездния си образ, кога…Sep 5 2018skafeto.com

„Започнах преди шест месеца“, споделя Васи пред „България днес“. „Никой не ми е казал как се развива профил в Инстаграм. Не съм се задълбочавала да чета инструкции. Всичко тръгна от само себе си. Много съм щастлива от изпълнената цел. Хобито се превърна в постоянна работа. Прекарвам голяма част от деня си в подготовка на снимки и видеа. Започнах да изкарвам доста пари. Търсят ме различни фирми, за да ги промотирам. Следващата ми цел е да постигна два милиона последователи“.
Чарът на българката се крие в предизвикателните й снимки. На преден план са винаги гърдите й, които често се оказват и главен герой в различни еротични кадри. Хубавицата споделя още, че е получила предложение да се снима във филм, но не за възрастни, а по-скоро хорър. Засега обаче отказва подобни оферти, тъй като мечтае да стане детска учителка и да се грижи за децата.

Мераклиите за сърцето на Васи могат да пият по една студена вода, тъй като от две години и половина е сгодена. Гаджето на хубавицата е руснак, който много я обича и подкрепя, хвали се самата тя. Иначе хубавицата споделя, че е преживяла немалко трудности в миналото. Животът й е белязан от тежка житейска драма, следа като става жертва на анорексията.
„Бях станала 35 килограма в желанието да съм слаба и да изглеждам като модел“, спомня си красавицата. Беше много трудно. Лекувах се дълго време. Моето семейство ми помогна страшно много“. Надарената девойка стана обект на подигравки в мрежата, след като майка й я похвали за постиженията, но на нея не й пука. „Не обръщам внимание на това“, споделя тя. Девойката споделя охотно и своето кредо за успеха. „Всяко нормално момиче като мен може да успее в Инстаграм, ако вярва в себе си и е активна“, добавя хубавицата.Красавицата Диляна Попова пак заживя с Асен Блатечки: Малкият Борил е пълно копие на баща сиКолкото и да не й се иска Асен Блатечки да присъства в ежедневието й с повод и без повод, Диляна Поп…May 7 2018skafeto.com

loading...