Кали

Певицата Кали е съкрушена след поредната си провалена връзка. Чалга дивата се раздели с бащата на третия си син и докато всички я сочат нея с пръст, репортер на show.blitz.bg научи на какви издевателства е била подложена изпълнителката на „Като те почна“.

Кали заряза лъскавия си живот с бизнесмена Антон Краус преди няколко години, за да изживее мечтаната си любов с Владимир. Не след дълго се реши да му роди дете, което я превърна в майка на трима сина от трима различни мъже. Докато са още любовници нещата вървели гладко, но след като започнали да делят общ покрив, кошмарът на певицата започва.
Пайнерката разкри, че е била подложена на психически обиди от негова страна, а преди 6 месеца й писнало да го търпи и му била шута. Тя е категорична, че Влади никога не й е посягал физически, но фактът, че й нямал доверие и обидите от негова страна буквално я смазвали.
Кали проговори за тежката раздяла: Влади й е причинил нещо ужасноПролетта чука на вратата: Кали си търси нов мъжНов мъж си търси фолк певицата Кали. Изпълнителката смени цвета на косата си, а вече се оглежда и за…Mar 12 2019skafeto.com

„Той така и не можа да приеме моето свободно поведение и често ме наричаше к*рва“, даже още преди да се роди синът ни. Много търпях. С бащата на Георги се разделих заради едно хващане за врата в спор, с Антон се разделих заради обръщението „ма“, а в тази връзка с Влади 6 години търпях много“, ожали се певицата пред „Папараци“.
„Това не е първата ни раздяла – имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции – за съжаление, голяма част от тях негативни заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца. Искаше му се, виждах, че полага някакви усилия, но не му се получаваше“, допълва гласовитата звезда.Кали се раздели и с третия си мъж: Изпълнителката на ретро хита „4-4-2“ жертва на депресиятаФолк певицата Кали се е разделила и с третия си мъж, пише седмичникът „Галерия“.
Изпълнителката на р…
Oct 26 2018skafeto.com

loading...