Огромна трагедия връхлетя преди дни Камелия Тодорова. Джаз певицата е неутешима, след като погреба своята майка – Стойка, съобщава „Ретро“. Близо десет години като любяща дъщеря звездата бдеше денонощно над родителката си, която страдаше от една камара болести. Всеки лев, който Камелия изкарваше, отиваше за лечението на 93-годишната дама, но миналия четвъртък майка и дъщеря, които бяха изключително привързани и имаха силна връзка, по силата на житейските закони се разделиха.
През последните години Камелия Тодорова заделяла за лечението на майка си почти цялата си заплата като преподавател в НБУ. Рядко ходела на участия, тъй като грижите за болната жена изисквали да е денонощно край нея. Списъкът с диагнозите на 93-годишната Стойка бил дълъг. Жената страдала от сърце, заради болните си стави трудно се придвижвала, открили й подагра, а за капак – оживяла след три микроинсулта.Мъжът на Тони Димитрова я съсипа отново: Милен създал второ семейство тайно от емблематичната певицаБившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл пореден удар, създавайки ново семейство тайно от нея. Бургаз…Aug 23 2018skafeto.com

И тъй като е печално ясно, че пенсиите не достигат за храна, а какво остава за лекарства, преди няколко години Камелия се принудила да влезе във „ВИП брадър“, само и само да изкара пари за лечението на родителката си. За двумесечния си престой в Къщата през есента на 2014 г. продуцентите изплатили 40 хил. лева на Кеми. „Добре, че хонорарът беше приличен, благодарение на него платих за лечението на майка, тя е много болна и умира“, очакваше най-лошото още тогава певицата. С дохода си от шоуто тя закрепила леля Стойка, но и тези пари се изпарили толкова бързо, че Кеми таяла надежди да я поканят повторно.
През времето, докато се грижела за болнавата си майка, на певицата неведнъж й се налагало да се сблъсква с тромавите процедури, с които се обслужват пенсионерите в България. Безкрайното обикаляне из болници и отговорните институции я обезверили и разбрала, че й предстоят нечовешки тегоби на старини.

„Гледах възрастната си майка и виждах каква трагедия е всичко. Аз просто съм по-известна. Представете си обаче какво ни чака нас! Елементарен пример – за да взема ТЕЛК на майка ми, трябваше да подавам документи, да чакам след това седем месеца за един документ, после чакам втори нови два месеца, за да ми сложат печат, за да мога да имам най-после регистриран документ за въпросния ТЕЛК. И това са осем месеца!?! Ами то през тези осем месеца човекът може да умре! А аз имам нужда от помощ в момента! А ако ви обясня как изглеждат социалните служби, ще се хванете за главата – те дори компютри нямат, работят на ръка, ремонти не са правени от години… Какво ще бъде моето бъдеще в тая трета възраст?!“, изпаднала е в ужас осиротялата джаз певица.Талантливата певица Крисия изплака голямата си болка: Тъжно ми е за Слави ТрифоновКрисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в…Jul 26 2018skafeto.com

loading...