Радина Анева

Млада, красива и талантлива българка заживя като в приказка в далечна Америка. Тя вдигна изискана сватба с любовта на живота си, който е не друг, а синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан.Цеци Красимирова вдигна пищна сватба в Каталуния (Снимки)Цеци Красимирова се омъжи за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес.
„…
May 13 2019skafeto.com

Българката Радина Анева и синът на Майкъл Джордан – Джефри Джордан, вдигнаха пищна сватба на 25 май. Анева публикува снимки в профила си в Инстаграм от приказното събитие, съобщава life.dir.bg. Младата г-жа Джордан бе в модерните през последните сезони сватбени рокли от два пласта – с тюл и дантела.
Като в приказка: Българката Радина вдигна райска сватба със сина на Майкъл Джордан

Радина бе заложила на цвят екрю и дълъг шлейф. Роклята чудесно очертава формите на Анева заради кройката тип „русалка“. Тя носеше и голям букет от бели рози.

Връзката на щастливата двойка излезе на бял свят през 2017 г., когато тя и Джефри посетиха България. Те се сгодиха през същата година и се очакваше да се оженят през 2018 г. Не е ясно къде се е състояла сватбата, но по всичко личи, че мястото е екзотично заради палмовата растителност и прекрасните залези.
Като в приказка: Българката Радина вдигна райска сватба със сина на Майкъл Джордан

Джефри е най-големият син от петте деца на баскетболната легенда Майкъл Джордан. Той е бивш баскетболист, като е играл за университетските отбори на Флорида – Knights, и на Илинойс – Fighting Illini.

Анева и Джордан се запознават три години, след като тя заминава за Америка.Защо Маги Халваджиян избяга от сватбата на Софка?Със сигурност едно от най-коментираните и грандиозни събития през тази година ще остане сватбата на …Mar 29 2019skafeto.com

loading...