https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Естрадната дива Кичка Бодурова за пръв път от години насам си отделила повече време за почивка, защото напоследък имала сериозни здравословни проблеми, които наложили временното й слизане от сцената, съобщава „Ретро“. Певицата отделила две седмици да разпуска в компанията на съпруга си на остров Лефкада, Гърция.
За първи път двамата били без своята дъщеря Кристи, но усамотението и релаксът дошли добре на Кичка, която наскоро преживяла огромен стрес, защото й открили възел на щитовидната жлеза. „Да, на два пъти ми се появи, направих терапия с хапчета по схема, която моят доктор ми определи. Тези неща трябва да се наблюдават периодично, защото са като вулканите – може да утихне за години, но е там. Най-важното е да се грижим за себе си. Не ми беше приятно, защото трябваше да мина през скенер, през много изследвания. Но знам, че има и по-стресиращи неща“, жалва се Бодурова.Камелия Тодорова разсипана след смъртта на майка си: Джаз певицата дала всичките си пари за лечението йОгромна трагедия връхлетя преди дни Камелия Тодорова. Джаз певицата е неутешима, след като погреба с…Aug 24 2018skafeto.com

Първия път, когато й открили бучка, се уплашила повече. Тогава слабеела драстично, нямала сила и сърцето й подскачало като лудо, а докторите в Америка, където живее от десетилетия, не могли да разберат какво й е. „Скенери, то не бяха изследвания, не ми даваха нищо като лекарство повече от месец, а аз мислех, че умирам. Даже ми казаха да не пътувам, а трябваше да тръгвам за България. Аз си пристигнах у нас и моя приятелка лекарка ме оправи“, спомня си Кичка.
Поводи за радост на фона на болежките й давала само наследничката й, която се дипломирала и попаднала сред първенците на випуска. „Прекрасната ми дъщеря Кристи завърши гимназия с пълно отличие.

Много сме доволни, но тя сега отделно ще си почива.
Силно сме свързани с нея, дори мисля, че повтаря моята съдба“, споделя Бодурова, цитирана от „Ретро“. Преди години при едно одраскване близо до окото певицата за малко не изгубила зрението си завинаги. Същото се случило наскоро и с щерка й Кристи, която пък, без да иска, се изгорила с цигара по лицето на същото място като майка си и едва не останала без ретина. „Аз всъщност вярвам в преповтарянето на съдбата. Тя все още е с първия си приятел и аз дълго бях с моя пръв приятел“, доверява още Кичка.Мъжът на Тони Димитрова я съсипа отново: Милен създал второ семейство тайно от емблематичната певицаБившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл пореден удар, създавайки ново семейство тайно от нея. Бургаз…Aug 23 2018skafeto.com