Марин Рачев

Невероятно, но факт – кметът на малкия град Септември край Пазарджик успял да скрие близо 10 млн. лева! Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) внесе в Окръжен съд – Пазарджик мотивирано искане, по реда на ЗПКОНПИ срещу Марин Рачев.

Новината съобщиха от пресцентъра на КПКОНПИ.

От извършена проверка срещу кмета-маргинал Марин Рачев е установено значително несъответствие в имуществото му. Цената на предявения иск е 9 312 465,24 лева. Това включва огромен брой недвижими имоти и парични средства.

Ангел Джамбазки влиза в битката за кмет на СофияЕвродепутатът и заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки влиза в битката за кмет на София. Но…Sep 21 2019skafeto.com

Производството в КПКОНПИ е образувано по повод получено уведомление от Специализирана прокуратура за извършени длъжностни престъпления и във връзка с получено уведомление от Окръжна прокуратура-Пазарджик за данъчни престъпления.

Георги Кадиев отново се кандидатира за кмет на СофияБившият червен депутат Георги Кадиев отново е решил да се кандидатира за кмет на София. Той обяви то…Sep 23 2019skafeto.com

loading...