Владо Карамазов

С чакръкчия от Сливенско е свързана последната надежда на звездата от „Откраднат живот“ Владо Карамазов да се спаси от мъчещата го дископатия. Актьорът толкова е закъсал със здравето, че болежките не му позволяват да изпълнява планираните си ангажименти в Народния театър.
Преди дни например от Камерната сцена на Народния театър се е наложило да падне постановката „Богът на Касапницата“, в която Карамазов участва заедно с Александра Василева, Радена Вълканова и Юлиан Вергов, съобщава вестник „Ретро“. Актьорът се е почувствал зле и уведомил управата на храма на Мелпомена, че не е в кондиция да играе.
Карамазов се е видял в чудо и не открива лек за заболяването си. Пробвал е какво ли не – от традиционната медицина, през плуване, до народни лечители.Спират „София ден и нощ“ след бунт на знакови актьориДоскоро успешната продукция „София ден и нощ“, любима на подрастващи и младежи, скоро ще слезе от ек…Feb 6 2019skafeto.com

След като сподели за проблема с последователите си в своята вайбър общност, загрижени за здравето му фенове го затрупаха със заръки и съвети как да облекчи болежките си.
Екранният д-р Карагьозов се сдоби с телефонния указател на най-известните чакръкчии и кинезитерапевти в цялата страна. Препоръчаха му и лечение в санаториума с минерална вода в село Баните. Последната му надежда обаче е бай Добри – лечител от сливенското село Селиминово. 70-годишният дядо цери пациенти, предимно болни от дископатия и шипове, чрез алтернативни методи като биоенергия.
Заради дисковата херния, която се обострила заради претоварване, сценаристите на „Откраднат живот“ пратили в принудителен отпуск Карамазов. Отсъствието му от седмия сезон, който ще премине под мотото „Любовта лекува“, било наложително и заради участието на Владо в другия сериал на Евтим Милошев – „Дяволското гърло“.

Допреди дни не се знаеше кога Нова тв ще пусне в ефир криминалната драма, но датата вече е ясна – тя стартира на 28 февруари, два дни след началото на „Откраднат живот“.
За да не дотегне прекомерно Владо Карамазов на аудиторията, от Нова са настояли сценарият да претърпи такъв развой, че д-р Карагьозов временно да напусне болница „Света Анастасия“. Поредицата „Дяволското гърло“ обаче е доста по-кратка от медицинската сага и ще приключи само след 12 серии. Това е позволило на сценаристите да се развихрят така, че д-р Карагьозов да се върне по спешност от Германия, за да спаси живота на своя син. Всичко това ще се случи към края на седмия сезон.Актьорът Антон Радичев: Моля се Богомил Грозев да се смили над мен„Три години чакам бившият ми зет Богомил Грозев да махне ипотеката от апартамента ми. Ето сега най-с…Jan 30 2019skafeto.com

loading...