Лидерката на БСП Корнелия Нинова присвива устни и стиска зъби, когато става дума за успехите на излязлата от нейната партия омбудсманка Мая Манолова. Рейтингът на обществената защитничка наскоро надскочи дори този на президента Румен Радев. Нинова, която е подложена на неспирни атаки от страна на ГЕРБ и компания, трудно понася успехите на Манолова, твърдят нейни критици от соццентралата.Сладък като мед, ама… Зетят на Мая Манолова удари кьоравото – и се уреди със сладък пост в БСП, и не се спира по чалготеките (СНИМКИ)Дъщерята на Мая Манолова не е наследила нейните политически амбиции, но зет ѝ Мартин е поел в същата…May 25 2018skafeto.com

Заради началничката Нинова в средите на социалистите упорито налагали тезата, че на Мая ѝ е лесно да гради имидж, защото темите, по които работела, предполагали бърз обществен отзвук и лесен пиар. Тя дори се била главозамаяла от успехите си.
Всъщност никой не може да отрече свръхактивността на обществената защитничка. Тя „вършеела като терминатор“ сред ощетени шивачки, недооценени розопроизводители, сред българите в чужбина и къде ли още не, пишат анализатори, близки до Позитания.
Упорито продължава да се говори , че Манолова не е преглътнала унижението от това, че не беше номинирана за държавен глава от „своите“, и ще търси реванш на следващите избори за „Дондуков“ 2. Позиция, за която Корнелия дори не може да мечтае заради отрицателния си обществен имидж.

Източник: retro.bg

Дупнишките шивачки благодариха и плакаха с Мая Манолова: Изненадаха омбудсмана с трогателен подаръкОмбудсманът Мая Манолова за пореден път отиде на среща с дупнишките шивачки, бивши работнички от ста…May 10 2018skafeto.com

loading...